Etter funn av arm i Køge Bugt: Nå reagerer Peter Madsens advokat

29/11/2017

Anniken Hauge

112
Funnet av Kim Walls arm har fått Peter Madsens advokat til å reagere.

I samarbeid med det danske forsvarets dykkere fant politiet i dag klokken 10.20 en arm i Køge Bugt. Det forventes at armen tilhører Kim Wall.

Det opplyste politiet tidligere i en pressemelding. 

Armen er enda ikke blitt undersøkt, men den er funnet i samme området som dykkerne fant den første armen.

Armen er brakt til Retsmedicinsk Institut, hvor den blir nærmere undersøkt i morgen.

Nå uttaler Peter Madsens forsvarsadvokat seg etter funnet av den nye armen: 

- Vi håper at politiet kan komme nærmere hva de oppfatter som en dødsårsak, forteller forsvarsadvokat Betina Hald Engmark til det danske nyhetsbyrået Ritzau og fortsetter:

- Det er viktig, da det politiet kommer frem til som dødsårsaken, kan det ha stor betydning for om den siktelsen som er reist mot min klient for forsettlig drap også holder i retten, sier advokaten til Ritzau.

Den svenske journalisten forsvant 10. august etter en tur i ubåten med Peter Madsen som er pågrepet i saken. Han sitter varetektsfengslet, siktet for drap og usømmelig omgang med lik. Peter Madsen nekter seg fortsatt skyldig i drapet, men har tidligere tilstått å ha partert liket av Kim Wall.

Les også: NÅ: Politiet har funnet enda en arm i Køge Bugt

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.