Far drepte svigersønn da han oppdaget hva han hadde gjort

Privatfoto

Den 60 år gamle John Eisenman skal ha drept svigersønnen sin da han oppdaget hva kjæresten hadde gjort med datteren hans.

John Eisenman fra Spokane i USA er nå siktet for drapet på sin egen svigersønn Aaron Sorensen.

60-åringen ble pågrepet etter at den bundne og kneblede kroppen til Sorensen ble oppdaget i bagasjerommet på en forlatt bil på East Everett Avenue i Spokane i forrige måned.

Les også

4-åring funnet i live etter over to uker

Politiet har siden sagt at det antas at 19-åringen ble drept av svigerfaren i november i fjor etter en krangel om datteren.

Ifølge rapporter hadde Eisenman funnet ut en måned tidligere at Sorensen hadde solgt datteren til en sexhandelsring i Seattle for 1.000 dollar.

Etter å ha reddet datteren og tatt henne med hjem, hevdes det at Eisenman sporet adressen til Sorensen og ventet på at han skulle komme hjem.

Deretter skal han ha overfalt tenåringen og knivstukket ham i hjel.

Aaron Sorensen. Privatfoto

En uttalelse fra politiet sa:

«Under dette møtet bortførte Eisenman offeret, bandt ham fast og plasserte ham i bagasjerommet i et kjøretøy», ifølge en politiuttalelse som fortsatte med:

"Eisenman overfalt deretter offeret ved å slå ham i hodet med en slagblokk og deretter knivstikke ham gjentatte ganger som forårsaket hans død."

«Etter drapet kjørte Eisenman kjøretøyet til et avsidesliggende område i Nord-Spokane County og forlot bilen med liket i bagasjerommet.»

Faren forlot angivelig bilen ute på ødemarken inntil noen stjal den og kjørte den til East Everett Avenue.

Liket av Sorensen ble så funnet liggende bundet og kneblet og med stikkmerker på klærne.

Far og datter. Privatfoto

Politiet tror ikke de som stjal bilen hadde noen anelse om at det var et lik i bagasjerommet da de tok den.

John Eisenman er for tiden i varetekt, og en kausjon på 1 million doller må betales hvis han skal løslates før rettssak.

Les også

Mor ble sendt på sykehuset: Så kom politiet med en kjærlig hånd