Forsvant for 3 år siden: Nå er Suzanne funnet død

30/09/2023 15:30

Emma Sletta

112
Foto: Privat
Foto: Privat
Politiet har funnet levningene av den 49 år gamle kvinnen som forsvant sporløst i 2020.

Etter mer enn tre hjerteskjærende år med usikkerhet har myndighetene i Colorado blitt kalt til en øde strekning av Moffat, Colorado, hvor de har bekreftet det dypt tragiske funnet av Suzanne Morphews levninger.

Hennes mystiske forsvinning i mai 2020 har vært gjenstand for intens etterforskning, og hennes endelige skjebne kaster nå et trist lys over saken.

Det skriver det amerikanske mediet People.

Suzanne Morphew forsvant sporløst på morsdagen 10. mai 2020, og sendte sjokkbølger gjennom samfunnet og utløste et omfattende søk. Den 49 år gamle kvinnen, mor til døtrene Mallory og Macy, ble sist sett mens hun syklet i nærheten av hjemmet sitt.

Til tross for utallige anstrengelser fra politiet og frivillige i lokalsamfunnet, ble hun ikke funnet i live. Det var imidlertid starten på en komplisert etterforskning som vendte mistanken mot mannen hennes, Barry Morphew.

Etter et års etterforskning ble Barry siktet for å ha forsøkt å villede etterforskerne. Til tross for hans påstand om uskyld, ble rettssaken hans senere droppet på grunn av mangel på bevis.

Ifølge kilder kan Barry Morphew bli siktet og muligens tiltalt igjen hvis nye bevis dukker opp i saken. Hvorvidt funnet av Suzanne Morphews gjenstår å se, og avhenger av hva etterforskningen vil avsløre i dagene og ukene som kommer.