Full nordmann ble vekket av politiet: - Er du klar over hvor mye penger du har brukt i natt?

01/01/2018 11:30

Anniken Hauge

112
En beruset mann ble i natt vekket av politiet fordi han ikke betalt taxiregningen.

En svært beruset mann valgte i natt å ta en taxi hjem. Nattens tur var dog ikke en helt vanlig taxitur.

Mannen, som anses å være i starten av 40-årene, ba nemlig taxisjåføren om å kjøre ham hele veien hjem til Abildsø fra København.

Bare en time inne i det nye året mottok politiet en anmeldelse fra taxisjåføren, som hadde fått en svært dårlig start på 2018. 

Den berusede mannen hadde stukket av fra regningen. En regning som var på intet mindre enn 12.500 danske kroner.

Selv om det er mye penger, så er det hva en seks timers lang kjøretur koster:

-  Da de kom frem til stedet forduftet mannen inn i leiligheten. Det å ta taxi fra København til Oslo er jo en kostbar affære, så jeg skjønner godt at sjåføren kontaktet oss, VG.

Kort tid etter fant politiet frem til mannens leilighet. Der lå den fulle taxikunden og sov:

- Han ble vekket av politiet. Han er godt beruset, men vi er nå i leiligheten hvor han prøver å betale med kort, så dette ordner seg. Han har ikke gitt noen forklaring på hvorfor han skulle til Oslo, sier Vidar Pedersen.

Taxisjåførens dårlige start på året sluttet dog ikke her. Kort tid etter klokken tre, opplyste politiet at taxien hadde gått tom for strøm på bilen. Den sto fortsatt parkert utenfor taxikundens leilighet.

Han fikk senere hjelp av en tauebil.

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.