Hel familie funnet drept i sitt eget hjem: - De var i dyp krise

11/01/2018 10:00

Anniken Hauge

112
Den svenske familien som ble funnet tirsdag i sitt eget hjem i Bjärred, var ifølge rektoren på den yngste datterens skole en familie i krise.

En hel familie ble tirsdag funnet døde i sitt eget hjem i byen Bjärred sør i Sverige.

Familien besto av en mann på rundt 45 år, kona på rundt 50 og deres to døtre som begge gikk på barneskolen. Jentene gikk dog ikke på skolen, men fikk undervisning hjemme. 

Det skriver svenske Expressen.

En person hadde uttrykket bekymring etter et av familiemedlemmene ikke møtte opp på jobb. Det fikk politiet til å rykke ut til familiens hjem tirsdag kveld cirka klokken 18.00. Da fant de den afdøde familie.

Først betegnet politiet hendelsen som en tragedie, senere som en mordsak. De leter dog ikke etter en gjerningsmann i saken.

Margareta Strand Karlsson er rektor på Alfredshällsskolan i Bjärred, hvor den yngste datteren var elev og den eldste tidligere har vært det. I kraft av jobben sin kjente Margareta Strand Karlsson den avdøde familien rimelig godt:

- Vi har jobbet tett sammen, og vi har sett en familie i dyp krise. Men det lå ikke i kortene at det skulle gå sånn. Det hadde ingen trodd, sier Margareta Strand Karlsson til Expressen.

Ifølge Svenjohan Davidson, som er ansvarlig for grunnskolene i Lomma Kommune, var det av medisinske årsager, at døtrene begge blev undervist i hjemmet.

Kommunen ønsker dog ikke å opplyse detaljer om de medisinske årsakene. Familiens eldste datter har fått undervising hjemme fire ganger i uken siden 6. klasse, mens den yngste har blitt undervist hjemme tre dager i uken siden i høst.

Det avventes i øyeblikket rettsmedisinske undersøkelser og obduksjon, mens politiet ifølge Expressen skal i gang med å avhøre personale fra skolene, kollegaer og familiemedlemmer i saken.