Hjerteskjærende: Little Arthurs siste timer

24/11/2021 12:51

Emma

112
Foto: Midland Police
Foto: Midland Police
Lille Arthur ble pinet i hjel av sine foreldre, og i retten har forferdelige video- og lydbiter nå blitt spilt, og det tegnet et bilde av en desperat og tapt gutt som kjemper forgjeves for livet.

En ufattelig og nådeløs sak har sendt sjokkbølger over hele England.

Saken handler om Arthur Labinjo-Hughes; en liten gutt som døde i fjor sommer i en alder av bare seks år.

Undersøkelser har nå vist at seks år gamle Arthur døde etter en lang periode med pine og vold av hans far og stemor. 

Han ble nektet mat i lange perioder. Foreldrene tvang ham til å stå oppreist i 14 timer i strekk. De forgiftet ham med salt. Til slutt var lille Arthur så fornektet og knust at han ikke engang kunne reise seg.

De mange grusomme detaljene har nylig blitt rullet ut ved Coventry Crown Court, hvor 29 år gamle Thomas Hughes og 32 år gamle Emma Tustin er anklaget for å ha forårsaket guttens død 17. Juni i fjor.

Foto: Midland Police

Spesielt har et hjerteskjærende lyd- og videoklipp rystet det britiske folket. Klippene har blitt vist i retten denne uken, og tegner et bilde av en liten tapt gutt som roper forgjeves etter hjelp.

I et videoklipp - innspilt på et soverom i hjemmet - blir lille Arthur sett på gulvet. Han er så tynn og motbevist at det tar ham hele to minutter å stå opp og gå de få meterne fra ett rom til et annet. I samme klipp utbryter han fire ganger "Nobody Loves Me" mens han kjemper seg på beina.

Klippet er fra 16. juni i fjor og ble spilt inn kort tid før gutten døde. Ifølge undersøkelser døde gutten som følge av flere alvorlige slag mot hodet – sannsynligvis begått av Emma Tustin.

I et annet hjerteskjærende lydklipp spilt i retten, blir den lille gutten hørt gråtende "Ingen elsker meg" før han utbryter "Ingen gir meg mat" syv ganger på 44 sekunder.

Foto: Midland Police

Den hjertesjkærende lyden blir spilt inn av foreldrene over en tre måneders periode. Her spilte faren eller stemoren inn da lille Arthur gråt, hvoretter de sendte lydfilene til hverandre med meldingen "Nå gjør han det igjen" eller "Så er den gal igjen".

Thomas Hughes og Emma Tustin hevder begge at de er uskyldige. Saken fortsetter denne uken.