Hovedmistenkt i Madelaine-saken: Gjorde store endringer kort tid etter forsvinningen

16/05/2022 11:40

Emma Sletta

112
Foto: Discovery Networks Danmark.
Foto: Discovery Networks Danmark.
Det hevdes nå at hovedmistenkte har fått gjort flere endringer.

Madeleine McCann har vært savnet siden september 2007. Den da 3 år gamle jenta forsvant på ferie i Portugal, og har siden den gang ikke blitt sett. Om hun er død eller levende er ikke engang kjent. Gjerningsmannen er heller ikke funnet.

Både tysk og portugisisk politi har i lang tid imidlertid hatt den tyske Christian Brueckner som hovedmistenkt i saken. Og nå hevdes det at kort tid etter Madeleines forsvinning brukte han tusenvis på ansiktsoperasjoner, skriver The Mirror.

Brueckner skal ha fått rettet kjeven og fortennene. Tannkirurgien ble utført på en privat tannklinikk i Tyskland, og kostet ikke mindre enn 65.000 kroner.

Vitner har siden fortalt politiet at de hadde sett mannen med enestående tenner gå rundt leiligheten familien bodde i.

Tre uker før Madeleine forsvant, fikk portugisisk politi beskjed om at en jente hadde blitt utsatt for en forbrytelse av en mann med fremspringende fortenner.

Brueckner skal ha reist til Tyskland fra Lisboa i september 2007 da de undersøkte Madeleines forsvinning med full gass. Brueckner - som for tiden soner en fengselsstraff for voldtekt av en 70 år gammel kvinne i Portugal - har nektet for å ha noe med Madeleines forsvinning å gjøre.

Han har tidligere uttalt at han hadde en kvinnelig bekjent i 2007 som ville være i stand til å bekrefte alibiet sitt på tidspunktet for forbrytelsen.

Christian Brueckner er derimot ikke dømt i saken mot Madeleine McCann.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.