Hunden Ollie reddet mor fra uhyggelige klovner - nå får han prisen som årets helt

09/11/2016 18:00

Anniken Hauge

112
En svensk kvinne fikk sitt livs største skrekkopplevelse, da hun plutselig ble truet av to uhyggelige klovner mens hun luftet hunden sin. Men den skremmende opplevelsen har nå fått en fin avslutning.

Anki Rydh var på luftetur med hunden sin Ollie ved Långsjöbadet i Stockholm, da to skremmende klovner plutselig dukket opp ut av det blå og truet henne. Det skriver Aftonbladet.

Mens Anki Rydh stivnet av skrekk over å bli konfrontert med de to uhyggelige utkledte klovnene, tok den fem år gamle boxeren Ollie affære for å redde eieren sin. Uten å tvile et sekund gikk den beskyttende hunden til angrep på de fargerike gjerningsmennene. 

De to klovnene nærmet seg Anki Rydh og Ollie med en truende mine, og det fikk Ollie til å løpe frem og bite den ene klovnen i armen.

- Jeg løftet opp armen min og skrek, og deretter gikk Ollie til angrep, forteller Anki Rydh til Aftonbladet.

Hunden Ollie har nå blitt blitt utnevnt til Årets Heltehund 2016 av den svenske kennelklubben. En tittel Anki Rydh er særdeles stolt over at hunden hennes har mottatt. 

 

- Han bet for å beskytte meg - for å beskytte oss begge.

Den svenske kennelklubben begrunner hyllesten deres til boxeren: 

- Ollie tok på seg rollen som beskyttende engel, og på den måten beskyttet han sin redde mor da hun ble angrepet av to utkledte klovner. En klovn skal stå for noe positivt, men denne gangen var det motsatte tilfelle. ved å bite den en klovnene, ble begge jaget bort. Anki Rydh hadde en skytsengel takket være Ollie.

Anki Rydh sier seg enig i påstanden om at Ollie er verdens beste hund:

- Han er min. Verdens søteste og varmeste hund, forteller hun til kennelklubben.

For sin heltemodige innsats har Ollie blitt belønnet med et års forbruk av hundefôr fra Royal Canin, og en myk seng. Og selvfølgelig får han også en medalje som blir hengt rundt halsen hans, ved en seremoni som finner sted i Stockholm den 3. desember.