Kraftig brann i Oslo

08/03/2018 11:12

Anniken Hauge

112
Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll på brannen.

Det brenner i anlegget til Norsk Gjenvinning i Haraldrudveien i Oslo. Brannvesenet og politet er tilstede, men brannvesenet melder om at de fortsatt ikke har kontroll på brannen.

Bygget har kollapset, og politiet er i gang med evakuering av bygg i området.

- Vi jobber forløpende med å vurdere hvilke bygg som må evakueres. Så langt er det et bakeri og et par adresser i Persveien, hvor det jobber en del mennesker, som er evakuert, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling, til VG.

Politiet i Oslo melder via Twitter at der ber publikum holde seg unna på grunn av fortsatt stor røykutvikling, og ellers rette seg etter politiets anvisninger.

I tråden av meldinger på Oslopolitiets twitterkonto har flere folk sendt inn bilder fra den kraftige brannen i anlegget til Norsk Gjenvinning.

Ifølge politiet er det ikke meldt om savnede eller skadede.

- Vi jobber med å sikre våre ansatte og få kontroll på situasjonen, sier Bim Kase, kommunikasjonsrådgiver i Norsk gjenvinning til VG.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.