Kraftig brann i Oslo

08/03/2018 11:12

Anniken Hauge

112
Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll på brannen.

Det brenner i anlegget til Norsk Gjenvinning i Haraldrudveien i Oslo. Brannvesenet og politet er tilstede, men brannvesenet melder om at de fortsatt ikke har kontroll på brannen.

Bygget har kollapset, og politiet er i gang med evakuering av bygg i området.

- Vi jobber forløpende med å vurdere hvilke bygg som må evakueres. Så langt er det et bakeri og et par adresser i Persveien, hvor det jobber en del mennesker, som er evakuert, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling, til VG.

Politiet i Oslo melder via Twitter at der ber publikum holde seg unna på grunn av fortsatt stor røykutvikling, og ellers rette seg etter politiets anvisninger.

I tråden av meldinger på Oslopolitiets twitterkonto har flere folk sendt inn bilder fra den kraftige brannen i anlegget til Norsk Gjenvinning.

Ifølge politiet er det ikke meldt om savnede eller skadede.

- Vi jobber med å sikre våre ansatte og få kontroll på situasjonen, sier Bim Kase, kommunikasjonsrådgiver i Norsk gjenvinning til VG.

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.