Kristian oppdaget to tyver foran huset sitt: Da han så hva de hadde i hendene, viste han ingen nåde

18/10/2017 09:30

Anniken Hauge

112
Foto: Kristian Minnhagen/privat
Foto: Kristian Minnhagen/privat
Svenske Kristian Minnhagen satt og så på tv hjemme, da han plutselig oppdaget refleksjonen av to skikkelser i skjermen som lusket rundt utenfor huset. Da han så hvem det var, løp han straks etter dem.

Kristian Minnhagen satt og koste seg foran tv-en en torsdag ettermiddag i den svenske by Lindsdal. Det var en helt vanlig torsdag, men etter kort tid ble den hyggelige stunden avbrutt. 

Plutselig oppdaget han nemlig to skikkelser som speilet seg seg i skjermen, og da han så ut av vinduet så han dem helt tydelig.

To personer lusket rundt i fem-seks minutter, før Kristian Minnhagen plutselig så at de kom gående med en sykkel. 

- Jeg kjente ikke noen av personene, og jeg gikk ut for å se hva de holdt på med, sier Kristian Minnhagen til Aftonbladet.

Han tenkte å rope ut bakdøren at de to menneskene skulle bruke den offentlige stien i stedet for å gå på hans tomt, men så oppdaget han at de var tyver som var i ferd med å stjele fra ham.

Kristian Minnhagen lurte virkelig på hva de to menneskene gjorde på tomten hans. Foto: Kristian Minnhagen/privat

Den ene personen, en kvinnen, kom gående med en velkjent cykel. Det var nemlig Kristian Minnhagens egen. 

To tyver var på jakt etter sykler, og prøvde å stjele Kristian Minnhagens. Foto: Kristian Minnhagen/privat

- Jeg tenkte, 'hva faen er det hun gjør med sykkelen min', og så løp jeg ut og fikk tak i henne, forteller Kristian Minnhagen til Aftonbladet.

Kvinnen prøvde å unngå å bli tatt ved å løpe, men Kristian Minnhagen fikk tak i henne med et fast grep, og dro henne med seg inn i huset mens han ringte politiet med den andre hånden. 

Hun ropte så høyt at jeg ikke hørte hva de sa i den andre enden av telefonen, sier Kristin Minnhagen til avisen. 

Politiet pågrep deretter sykkeltyven som Kristian Minnhagen holdt godt fast i, frem til betjentene var på stedet. Men opplevelsen sitter fortsatt godt i ham: 

- Jeg er helt sjokkert over hvor frekke de var - at de ville stjele sykkelen min hjemme hos meg. Jeg kjøper jo ikke en sykkel for at andre skal bruke den, sier Kristian Minnhagen til Aftonbladet. 

Familie lot dyrlege avlive 10 år gammel hund: Moren fikk sjokk seks måneder senere