Kvinne får sjokolade og blomster i bursdagsgave: Kort tid etter skjer tragedien

26/05/2023 11:50

Emma Sletta

112
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun hadde fått sjokolade fra en ukjent person sammen med noen blomster i gave på bursdagen sin.

En mor er død etter å ha spist sjokolade sendt til henne på bursdagen hennes.

Fru Carvalho, 54, spiste sjokoladen og døde tragisk kort tid etterpå. Familien mener moren ble forgiftet, og politiet har nå åpnet etterforskning av den angivelige forgiftningen.

Søsteren hennes, Lenice Batista, sa at hun ble syk kort tid etter å ha spist sjokoladene. Hun beskrev at øynene hadde rullet tilbake og at armene trakk seg sammen, melder Mirror.

Hun ble erklært død da hun ankom sykehuset i Rio de Janeiro. Sønnen hennes hadde også prøvd noe av sjokoladen, men hadde spyttet den ut og sagt at den smakte vondt.

En politietterforskning er nå i gang.

Dette inkluderer å analysere sjokoladen for spor av stoffer som kan ha ført til fru Carvalhos død. Dette bør komme tilbake med en konklusjon innen 30 dager.

Carvalhos familie har fortalt at hun har mottatt trusler på sosiale medier. Hun hadde også fått en mistenkelig telefon lørdag.

I samtalen fikk hun beskjed om at det var en levering til henne. Hun ba om å få pakken levert i kjærestens butikk.

Hun tok senere konfekt til en skjønnhetssalong, men hun nektet å spise sjokoladene før hun visste hvem som hadde sendt dem til henne.

Eksmannen hevdet senere at han hadde sendt gavene til henne, så hun syntes det var greit å spise dem. Men han hevdet senere at han hadde spøkt med at det var han som hadde sendet dem.

Fru Carvalhos søster har siden hevdet at hun ikke anser søsterens eks for å være mistenkelig i dette, ettersom paret hadde et godt forhold sammen.

Søsteren la til at politiet etterforsker en tidligere partner av Carvalhos nåværende partner. Hun fortalte O Globo: "Vi mistenker at en eks av hennes nåværende partner er hovedmistenkt. Vi har bevis for at hun kom med trusler, et bilde av henne som holder et våpen med en truende melding til søsteren min.»

Hun la til: "Hun fikk meldinger om at de ville ha hodet hennes, at hun ville bli kvalt av sitt eget blod."