Kvinne sjokk: Drakk hele flasken med vin i bilen før hun forårsaket en trafikkulykke

07/03/2021 18:07

Emma

112
Sjokkerende videoopptak av en kvinne som drikker en flaske vin i bilen sin kort tid før hun forårsaket en trafikkulykke har spredt seg på nettet.

En mann har delt sjokkerende videoopptak av en kvinne som drikker en flaske vin i førersetet på bilen sin.

"Hun fant faktisk en hel flaske vin, lente seg tilbake og drakk hele flasken på en gang. Det var utrolig," Sam Mangan, som spilte inn videoen, fortalte 9 News Gold Coast.

Kort tid etter at han spilte inn videoen av kvinnen, skal hun ha forårsaket en trafikkulykke med tre biler. Da politiet testet henne, viste alkoven mer enn fem ganger den lovlige grensen.

Den 49 år gamle føreren av bilen er siktet av politiet etter at hennes påståtte hensynsløse kjøring førte til at en borger gjorde en sivil arrestasjon av den australske kvinnen klokken 16.30 tirsdag.

Før dette hadde kvinnen angivelig forårsaket en trafikkulykke med tre biler. Da hun ble stoppet, tok en annen bilist nøklene fra bilen til politiet kom og arresterte henne. Det er det 9 News rapporterer.

 

Etter å ha delt videoopptakene på sin Instagram-profil, har flere hundre personer skrevet til Sam Mangan. Men ikke alle kommentarer er like vennlige som mange også sier de tror han er en "tyster".

For News.com.au gjorde han det imidlertid klart at han er "bare glad det hele endte opp med at ingen ble skadet", og at han ikke er enig med kritikere som trodde det ikke var noe som kom til hans sinn.

"Hvis du drikker nok til at du (angivelig, ed.) har en blod alkohol nivå som er over fem og en halv ganger over den juridiske grensen, og du får bak rattet på en bil, alt kommer i ferd med å få deg stoppet," sa han også.

"Hvis du er dum nok til å drikke og kjøre, fortjener du å bli fanget," sa han også.