Kvinne våknet midt på natten da hun merket en tunge mellom beina - kjæresten sov ved siden av

07/09/2016 13:56

Anniken Hauge

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun var overbevist om at det måtte være kjæresten hennes, men etter et halvt minutt oppdaget hun den ubehagelige sannheten.

En ikke-navngitt kvinne fikk sitt livs mest ubehagelige overraskelse en tilfeldig natt, mens hun og kjæresten sov i dobbeltsengen i deres hjem i Australia.

Kvinnen våknet da hun plutselig merket en slikkende tunge på kjønnsorganene sine. Hun var overbevist om at det var kjæresten hennes som tøyset med henne. Men etter 20 sekunder oppdaget hun til sin store skrekk at kjæresten lå og sov ved siden av, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Det viste seg at det var en 35-årig psykisk syk mann, som hadde brutt seg inn i huset deres i Sydney og tatt plass mellom beina hennes. Kvinne grep raskt tak i kjæresten sin og hvisket at det var noen i senga.

- Hva faen... Hvem er du?, skrek kjæresten og hoppet ut av senga.

Den ubudne gjesten svarte:

- Unnskyld, unnskyld, jeg trodde at dette var pensjonatet. Hoveddøren var åpen.

Kjæresten kastet ut den 35-årige mannen. Kvinnen brøt fullstendig sammen og var svært ulykkelig over episoden som fant sted i februar 2015.

Nå har den ubehagelige saken vært i retten, og den 35-årige overfallsmannen, Joseph Taouk, erklærte seg skyldig i alle forhold og har fått to års fengsel.

Politiet fikk raskt tak i Joseph Taouk da DNA'et hans var på kvinnens klær, og han ble tatt opp av et overvåkningskamera på gaten ved parets hjem.

I retten leste dommeren et brev fra Joseph Taouk, hvor han unnskyldte seg overfor kvinne, og forklarte at han var psykisk syk og bare fulgte de stemmene han hørte.

Ettersom Joseph Taouk har sittet fengslet i mange måneder før rettssaken, er han en fri mann i mars til neste år.