Ny teori: Kan ha drept sine ofre i et lydisolert rom hjemme

29/07/2023 22:30

Mikkel Sletta

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kadaverhunder snuser for tiden rundt i den mistenkte seriemorderen Rex Heuermanns hage etter at de fant et lydisolert rom

Saken om Rex Heuermann, som er mistenkt for å være en seriemorder , har tatt en ny vending.

De siste dagene har politiet ransaket og ransaket boligen hans. Og nå kan noe tyde på at kvinnene kan ha blitt drept i hjemmet.

Ifølge New York Post har politiet funnet et lydisolert rom på adressen, hvor de for tiden jobber med kadaverhunder, som også snuser rundt i hagen.

I tillegg bruker de gravemaskin og nivåmålere for å lete etter menneskelige levninger og mulige «trofeer» i bakgården.

I hele 11 dager har lokalt politi og New York State Troopers gjennomsøkt hagen siden den 59 år gamle arkitekten ble arrestert og mistenkt for de mange år gamle drapene som fant sted på Giglo Beach.

Det er naboen Robert Musto som fortalte til media at han hørte om det lydisolerte rommet fra politiet.

– De sier det er bevis for at han drepte minst én kvinne der nede, sier Long Island-naboen til avisen.

En kilde ved politiet har imidlertid sagt til media at «vi leter etter bevis på om ofrene har vært inne i huset, men ingenting ennå».

Politiet har gravd for hånd i hagen i håp om gjennombrudd, mens de har fjernet poser med gjenstander fra eiendommen og demontert en terrasse.

I dagene etter pågripelsen fjernet politiet flere skumle eiendeler fra huset, inkludert en dukke i barnestørrelse med lyse fletter, et portrett av en vansiret kvinne og en stor samling på opptil 300 våpen.

I tillegg har politiet beslaglagt en Chevrolet Avalanche fra innkjørselen samt en bil av samme merke fra en bortgjemt eiendom, som tobarnsfaren også eier.

Heuermann er mistenkt for minst tre drap på kvinner, som alle ble funnet døde på Gilgo Beach, som ligger omtrent 20 minutter unna hjemmet hans.

Etter at det kom frem at han er mistenkt for å stå bak slike grusomme handlinger, har kona søkt om skilsmisse.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.