Pappa hører et stort brak, når han snur seg blir han sjokkert

11/02/2021 14:15

Emma

112
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Faren hører et stort smell og ser noe falle fra himmelen, når han snur seg rundt og innser at det er sønnen hans.

Det er mange grunner til at det faktisk krever et ordentlig kjørekort for å kunne ha lov til å kjøre en bil. De fleste borgere følger loven, men det er dessverre noen borgere som velger ikke å følge loven og kjører i en bil selv om de ikke har lov til det.

Uansett om det er på grund av promille, alderdom eller en sykdom som gjør at man ikke er egnet til å sitte bak rattet. Så skal dette følges, hvis ikke blir veiene alt for usikre. 

Stephen O’Donovan sto på gårdsplassen deres å fikset med bilen da han plutselig hørte en veldig høy lyd. Han syntes at det først hørtes ut som en bildør som ble lukket hardt. Men da han snudde seg rundt, så han en sølvgrå Ford Focus kjøre fort vekk. 

Han så også noe flyve gjennom luften og lande på fortauet. Det var hans seks år gamle sønn Luke. Sønnen Luke hadde krysset veien for å besøke hans venn på den andre siden, og da han var på vei hjem hadde han blitt truffet av bilen. 

Føreren av den sølvgrå Forden stoppet ikke, men kjørte fort vekk fra stedet.

Mannen som kjørte ned Luke, var en 51 år gammel mann som ikke var egnet til å sitte bak rattet. Han hadde nemlig hat to traumatiske hodeskader og gikk derfor på sterke medisiner. 

Luke overlevde ikke ulykken. Foreldrene hans valgte å donere Lukes organer, det reddet 4 mennesker. Derfor kaller foreldrene hans ham for en helt. 

Det er aldri en god ide å kjøre bil når du ikke er i form til det. Du setter både ditt og andres liv i fare.