Peter Madsen forlatt av kona

12/02/2018 09:15

Anniken Hauge

112
Peter Madsens kone har ifølge flere kilder gått fra ham mens han har sittet i varetekt.

Peter Madsens kone har forlatt ham mens han har sittet varetektsfengslet i forbindelse med det  ham, mens han har siddet varetægtsfængslet i forbindelse med det antatte drapet på den svenske journalisten Kim Wall.

Det skriver den danske avisen BT.

Flere kilder tett på saken skal ha bekreftet overfor BT at Peter Madsen er blitt forlatt av kona. BT er kjent med ekskonens identitet. Hun ønsker å legge saken bak seg og leve anonymt. Derfor omtales hun bare som S.

S og Peter Madsen ble gift på Københavns Rådhus høsten 2011. Under rettsmøtene har Peter Madsen fortalt hvordan han og kona levde i et åpent forhold, og at han derfor hadde andre sexpartnere enn henne. Peter Madsen har blant annet forklart hvordan han hadde sex med andre kvinner ombord på ubåten Nautilus i de periodene han brukte den som husbåt og overnattet der.

BTs kilder ønsker ikke å opplyse når kona valgte å forlate Peter Madsen. Hun møtte riktignok opp da han ble fremstilt i retten den 12. august 2017. 

Da hadde S tatt med et sett med klær til mannen, og satt på de plassene i rettsalen som var forebehold pårørende. S og Peter Madsen har ikke barn sammen.

Peter Madsen er siktet for å ha drept Kim Wall etter de dro ut med ubåten hans i Øresund om kvelden 10. august 2017. Selv nekter Peter Madsen for å ha drept henne, men har tilstått parteringen av den unge kvinnen. Under rettsaken har Peter Madsen kommet med flere forklaringer på Kim Walls død. 

Først forklarte han at han satte henne i land samme kveld som hun forsvant. Senere endret han forklaringen til at hun døde i ubåten etter å ha fått en tung luke i hodet.

Senest har Peter Madsen forklart at Kim Wall døde på grunn kullosforgiftning.

Utover drapet på den svenske journalisten, er Peter Madsen også siktet for annen kjønnslig omgang enn samleie. Dette nekter han for. Sist, men ikke minst, er han siktet for usømmelig omgang med lik, hvilket han har erkjent.  

Rettsaken mot Peter Madsen begynner 8. mars i Københavns Byrett. Det er satt av 12 dager til rettsaken.