Postmann fikk sparken - løp naken og drepte sjefene sine

28/12/2017 10:15

Anniken Hauge

112
Den 24-årig postmannen fra delstaten Ohio i USA ble onsdag siktet for å ha drept to medarbeidere.

Onsdag ble en 24 år gammel postmann fra den amerikanske delstaten Ohio siktet for å ha drept sin nærmeste sjef og en postmester, melder nyhetsbyrået AP.

Lille julaften klokka 4.25 lokal tid, fikk politiet i Ohio inn et nødanrop om at det var en bevæpnet mann på et postkontor i forstaden Dublin, Ohio.

Mannen, som var under etterforskning for å utøvd vold på arbeidsplassen, skal lørdag ha gått naken inn på postkontoret hvor han jobbet og skutt sjefen sin. Senere på dagen drepte han en annen medarbeider. 

Posthuset hvor ett av drapene fant sted. Foto: Franklin County Sheriff's Office

Ifølge nyhetsmediet Newsweek, skal flere vitner ha observert en naken mann som løp rundt på postkontoret. Vitnene har senere identifisert 24-åringen som en medarbeider på posthuset.

Politiets teori er nå at mannen drepte to de medarbeiderne som en hevn for det han mente var dårlig behandling av ham på arbeidsplassen.

Den siktede 24-åringen. Foto: Franklin County Sheriff's Office

Da politiet kom på stedet, hadde mannen rømt. På stedet fant de en 52 år gammel mann - identifisert som siktedes nærmeste sjef - skutt drept, opplyser Columbus Ohio Police.

Noen timer senere fikk politiet melding om at en væpnet, naken mann jaget en kvinne i et leilighetsbygg ti minutters kjøretur fra postkontoret. Den 53 år gamle kvinnen, som var postsjef, ble funnet død mellom noen kjøretøy, slått i hjel med en stump gjenstand. 24-åringen ble pågrepet på stedet, opplyser politiet videre.

Borgermester i byen, Andrew J. Ginther sendte ut følgende melding etter de rystende nyhetene:

- Jeg er svært trist og frustrert over de seneste mordene i byen vår. På en tid da mange samles for å feire nye begynnelser, må en annen familie kjempe med et hjerteskjærende tap, skriver han.