Skremmende episode fanget på overvåkningskamera: Her blir den lille jenta kidnappet ved høylys dag

29/01/2018 21:30

Anniken Hauge

112
Her kidnappes en lille pige ved højlys dag.
Her kidnappes en lille pige ved højlys dag.
En uhyggelig overvåkningsvideo viser en mann som kidnapper en jente og tvinger henne med seg inn i bilen sin. Den voldsomme hendelsen fant sted rett før nyttår.

Amerikanske myndigheter har nå frigitt en dramatisk video som viser øyeblikket hvor en liten jente blir kidnappet på åpen gate ved høylys dag.

Videoen er fra Calumet City, en forstad til Chicago i USA.

Den voldsomme episoden fandt sted 20. desember rundt klokken 15.30, og FBI i Chicago har offentliggjort videoen i håp om at vitner gjenkjenner bilen som muligens har blitt brukt i forbindelse med annen kriminalitet. Det skriver New York Post

Etteforskerne har ikke offentliggjort offerets alder, men det er angivelig snakk om en 'ung jenta'. Den antatte kidnapperen, en 38 år gammel mann, er blitt identifisert og pågrepet.

I videoen ser man hvordan mannen står ved siden av sin røde suv, da jenta, som er blitt sladdet i klippet, intetanende kommer gående på samme side av veien.

Han går ut til fortauet og griper fatt i henne når hun kommer nærme nok. Deretter sleper han henne bort til bilen sin og kjører avgårde med henne.

Ifølge myndighetene parkerte mannen deretter bilen i en bakgate og misbrukte jenta seksuelt. Den unge jenta  klarte å komme seg unna og fikk hjelp av en forbipasserende bil hun ga tegn til om at hun trengte hjelp.

Bilisten kontaktet deretter politiet. 

Ifølge FBI er det angitte tidspunktet i videoen feil, ettersom episoden som nevnt fant sted om ettermiddagen klokken 15.30.

Den mistenkte gjerningsmannen ble identifisert ved hjelp av overvåkningsvideoen. Han ble deretter pågrepet og sitter nå varetektsfengslet siktet for kidnapping.

FBI håper at frigivelsen av den skremmende videoen kan hjelpe dem videre med etterforskningen, før den siktede 38-åringen skal i retten 20. februar. Myndighetene har mistanke om at den røde bilen kan ha vært brukt i andre krminielle sammenhenger.

Den mistenkte kidnapperen risikerer ifølge New York Post å få maksimal straff som er livstid i fengsel.

Se den uhyggelige videoen nedenfor.