Skummel video: 9 år gammel jente lurer pedofil mann som forfølger henne

06/04/2021 12:30

Emma

112
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Skremmende opptak viser en liten skolepike lure en pedofil som følger henne.

Videoene, som kommer fra en rekke videokameraer i en bygård, blir rost av selvforsvarseksperter. I videoene blir en ni år gammel jente sett bli forfulgt av en skummel mann i Stupino, en liten by i nærheten av Moskva, Russland. Det skriver The Sun.

Heldigvis la den lille jenta merke til at hun ble fulgt. Hun reagerte raskt så derfor klarte hun å lure den påståtte pedofile mannen som fulgte henne.

Opptakene viser den lille jenta som går inn i en bygård. Det er også sett at mannen raskt følger etter henne før døren lukker.

Deretter går hun opp en kort trapp, hvor etter hun svinger i retning av heisene. I stedet for å gå bort til dem, vender hun seg raskt til hvor hun kan gjemme seg i en døråpning.

Heldigvis oppdages ikke dette av mannen som fulgte henne inn i bygningen. Derfor kan hun også snike seg ned trappen og ut av bygningen gjennom inngangsdøren uten at han la merke til det.

Og når den påståtte pedofile mannen forlater bygningen igjen, har han innsett at den lille jenta har klart å lure han, her kan du se at den ni år gamle russiske jenta går mot inngangen med sin far.

Videoen av den lille jenta har blitt rost av YouTube-kanalen Active Self Protection, som hevder at det viser at det er viktig at barn er klar over sine omgivelser og at de bør stole på sine instinkter.

Ifølge videoen ble mannen senere arrestert av lokalt politi.