Skummel video: 9 år gammel jente lurer pedofil mann som forfølger henne

Skremmende cctv opptakviser en liten skolepike juks på en pedofil som følger henne.

Overtakelsene, som kommer fra en rekke videokameraer i en bygård, blir rost av selvforsvarseksperter. I opptakene blir en ni år gammel jente sett bli forfulgt av en skummel mann i Stupino, en liten by i nærheten av Moskva, Russland. Det skriver The Sun.

Heldigvis la den lille jenta merke til at hun ble fulgt. Hun reagerte raskt på hvorfor hun klarte å lure den påståtte pedofile mannen som fulgte henne.

Opptakene viser den lille jenta som går inn i en bygård. Det er også sett at mannen raskt følger henne før døren er lukket inn.

Deretter går hun opp en kort trapp, hvor etter som hun svinger i retning av heisene. I stedet for å gå bort til dem, vender hun seg raskt til hvor hun kan gjemme seg i en døråpning.

Heldigvis oppdages ikke dette av mannen som fulgte henne inn i bygningen. Derfor kan hun også snike seg ned trappen og ut av bygningen gjennom inngangsdøren uten at han la merke til.

Og når den påståtte pedofile mannen forlater bygningen igjen, når han har innsett at den lille jenta har klart å jukse på ham, kan du se at den ni år gamle russiske jenta går mot inngangen med sin far.

Videoen og den lille jenta har blitt rost av YouTube-kanalen Active Self Protection, som hevder at det viser at det er viktig at barn er klar over sine omgivelser og at de bør stole på sine instinkter.

Ifølge videoen ble mannen senere arrestert av lokalt politi.