Tre unge kvinner voldtatt på samme dag på populær ferieøy

10/09/2017 18:30

Ida Veiden Brakstad

112
Politiet er i gang med å etterforske om det finnes en sammenheng etter at tre kvinnelige turister har blitt overfallt og voldatt på samme dag.

Fredag ble en 21-år gammel britisk turist overfallt og voldatt i ferieområdet Magaluf som er en populær feriedestinasjon for festglade ungdommer på den spanske øya Mallorca. 

Overfallet skjedde bare en time etter at en 20-år gammel svensk turist ble voldtatt. De to kvinnene ble voldtatt klokken 7.30 og 9 om morgenen, skriver Daily Mail.

Senere samme dag ble en 30-år gammel tysk kvinne voldtatt på en strand i området El Arenal, som ligger cirka 16 kilometer fra Palma. 

Spansk politi holder på å etterforske de tre hendelsene, men det er ennå uklart om det er en sammenheng mellom voldtektene. 

Det var i dette området, El Arenal, cirka 16 kilometer fra Palma at en ung kvinne ble voldtatt. Foto: Google Maps

Den tyske kvinnen fortalte politiet at hun våknet på stranden med sin kjole knappet opp og trusene fulle av blod. 

Vesken hennes var dessuten vekk. 

Hun fortalte også at hun hadde møtt en mann i en bar, men hun kunne ikke huske å ha forlatt stedet. 

Alle de tre kvinnene ble behandlet på nærmeste sykehus.

Det er kun én måned siden en 19-år gammel skotsk jente ble gruppevoldtatt av tre menn på en strand i nærheten. Og det er langtifra den eneste saken om gruppevoldtekt. 

I forrige uke arresterte italiensk politi fire unge menn for et brutalt overgrep på en ung turist som ble gruppevoldtatt på stranden foran kjæresten sin.