Trodde ikke sine egene øynene: Festen fortsatte på togsporet

18/10/2021 14:22

Emma

112
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Bilen havnet på togsporet, men det betydde ikke at festen var over.

En bilist, i den danske byen Nyrup, kjørte utfor kanten på togstasjonen tidlig søndag morgen, så både hun og bilen havnet på togsporet. 

Ifølge kvinnen var det GPS-en hennes som forårsaket problemet. Men hun var også «tungt alkoholpåvirket», sa Sydsjælland og Lolland-Falster-politiet i den døgnåpne rapporten, som ble publisert mandag.

«En tungt beruset kvinne fulgte blindt gps-en sin da hun kjørte på Banevej i Nyrup lørdag 05.32», skriver politiet - og fortsetter:

"Det resulterte i at hun kjørte av stasjonskanten og inn på togsporet"

Ulykken førte imidlertid ikke til at kvinnen stoppet festen. Selv om hun hadde kjørt ut på sporet og den festlige kvelden etterhvert ville bli til morgen, fortsatte hun festen.

«Etter ulykken ble kvinnen i bilen og drakk videre. Hun ble siktet for fyllekjøring», sier Sørsjælland og Lolland-Falster-politiet i en rettsrapport.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.