Uhyggelig tragedie: 5 barn funnet drept

05/10/2020 15:55

Emma

112
Et forferdelig funn ble gjort i en leilighet torsdag ettermiddag.

I den tyske byen Solingen er innbyggerne nå dypt rystet av en ufattelig tragedie som utfoldet seg i går ettermiddag. En 27 år gammel mor har tatt livet av fem av sine barn. De ble funnet døde i en leilighet i et boligkompleks, det var barnas bestemor som gjorde det forferdelige funnet.

Dette er tre jenter i alderen ett og et halvt, to og tre år, og to gutter på henholdsvis seks og åtte år. Det skriver tyske medier.

Det er ikke bare beboere i området som er dypt sjokkert, men politiet er forferdet.

– Det er en sjokkerende sak. Vi har aldri sett noe som dette her i Bergisch (regionen der byen ligger, Red.)." Politikommissær Markus Röhrl fortalte tyske medier.

Hvordan barna døde er ennå ikke avslørt da de fortsatt etterforskes, sa politimesteren torsdag.

Politiets talsmann Stefan Weiand fortalte tyske medier:

– Vi kan ennå ikke si noe om motivet, moren må først avhøres. Dødsårsaken kan heller ikke sies, da den fortsatt etterforskes. Vi vet ikke hvordan de døde."

Eldste sønn ble spart

Det skal ha blitt sagt at barna ble drept med piller, men etterforskerne vil ikke kommentere det.

Etter å ha drept de fem barna, dro den 27 år gamle moren til sentralbanestasjonen i Düsseldorf, hvor hun hoppet foran et tog. Hun pådro seg alvorlige skader, men overlevde og er nå på sykehus hvor hun fortsatt er untr over.

Hennes førstefødte sønn, 11 år gammel, ble spart. Hun skal ha kjørt ham til jernbanestasjonen tidligere på dagen, hvor han tok toget ut til sin bestemor, som senere varslet politiet. Gutten var uskadd, og det er ukjent for politiet om han var vitne til de grusomme hendelsene eller om han var ute av hjemmet før det fant sted.

Politiet sier de har vært i kontakt med barnas far, men de ville ikke gi ytterligere informasjon.