Forside FORBRUKER Nyhet fra Diplom-Is: Toppingen alle snakker om

Nyhet fra Diplom-Is: Toppingen alle snakker om

Strøssel, topping, is, ice cream, snacks, solbærsaus, tutti frutti, tivoli krymmel
Diplom-Is

Hvilken strøssel er din favoritt?

Akkurat nå leser andre

Tuttifrutti har i flere tiår vært blant de mest populære toppingene på iskrem. Nå lanserer Diplom-Is sin egen variant i dagligvare for første gang, midt i en tid hvor navnet diskuteres langt utenfor dessertbordet.

Tuttifrutti er en av bestselgerne blant strøsseltoppinger i Norge.

Nå har iskremprodusenten Diplom-Is utviklet sin egen kombinasjon av farger og smak, basert på naturlige aromaer og fargestoffer, som nå blir mulig å ta med hjem fra butikken.

På alles lepper

«Strøsselet er en klassiker på desserten som mange har et forhold til. Da vi relanserte tuttifrutti-isen Sitting Original opplevde vi en enorm popularitet, og den ble utsolgt gang på gang. Det viste oss hvor etterspurt smaken er, og derfor lanserer vi nå tuttifrutti som et eget strøssel i dagligvare», sier Renate Wiig, markedssjef i Diplom-Is.

At «tuttifrutti» også har blitt et ord på alles lepper, gjør lanseringen ekstra aktuell.

Les også

«Strøsselet har alltid hatt bred appell, men at det plutselig skulle bli en del av samfunnsdebatten hadde vi ikke sett komme. For oss er tuttifrutti først og fremst et strøssel som topper en god iskrem, og derfor er vi stolte av å lansere vår originale variant i butikk», sier Wiig.

Sol-Is blir saus

En annen av høstens store nyheter er Sol-Is solbærsaus, en hyllest til en av Diplom-Is sine mest kjære klassikere.

Sol-Is har vært en del av den norske iskremhistorien siden 1960-tallet, og er for mange selve smaken av barndomsminner.

«Sol-Is er en ekte klassiker som har fulgt generasjoner av nordmenn. I år fyller isen 60 år, og vi feirer jubileet med at du nå kan få smaken også som saus», sier Wiig.

Flere nyheter på vei

Tuttifrutti og Sol-Is-sausen er begge høydepunkter i høstens lansering, men de er ikke alene. Diplom-Is gir hele tilbehørsutvalget et løft, med flere nye strøssel og en oppdatert innpakning på de klassiske sjokolade- og karamellsausene.

Les også

«Sjokolade- og karamellsaus er våre bestselgere år etter år. Det er de sikre vinnerne som alltid fungerer, litt på samme måte som ketchup og sennep på pølsa. Men i år har vi også krydret sortimentet med nye og mer overraskende smaker, som de supersure Lollipop-perlene», forteller Wiig.

Blant de øvrige nyhetene finner vi Sprø sjokokrønsj, som gir et ekstra lag av crunch til desserter og is,

Lollipop supersure perler, som spiller på den økende interessen for syrlige og friske smaker, samt Søte jordbærperler og Mini sjokoladelinser som tilfører variasjon og bredde i sortimentet.

Til sammen gjør nyhetene det enklere for nordmenn å lage sin egen isbar hjemme, noe mange tyr til nå som det går mot kaldere tider og mer innekos.

Ads by MGDK