Ekspertavsløringer: Her er «Black Friday»-hemmelighetene som butikkene ikke forteller oss

25/11/2022 07:54

Emma Sletta

Business
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En tidligere butikkansatt har avslørt hva butikkene ikke forteller oss i forkant av Black Friday-salget og hva vi skal følge med på.

Black Friday har absolutt tatt oss med storm, og det er i dag det går løs.

Mange forhandlere har allerede avduket sitt Black Friday-salg, mens noen har valgt å ikke gjøre det.

Det kan være en dag med store besparelser for forbrukerne, med butikker som tilbyr mega-tilbud, men det er noen hemmeligheter de ikke vil at vi skal vite.

Det skriver The Sun.

Al Baker fra Hampshire, England, jobbet i et supermarked i to år og har delt sine beste tips om hvordan du får bedre valuta for pengene.

"I det hele tatt kan du få noen gode tilbud, men vi har alle hørt historiene om hvordan forhandlere faktisk tar mer betalt for varer på Black Friday-tilbud enn de har tidligere, og noen av disse historiene er faktisk sanne," sier han.

Prisøkninger før den store dagen
Al hevder at i stedet for bare å tilby rabatter fra standardprisen, øker noen butikker de foreslåtte utsalgsprisene uker før salget begynner.

Selv om butikkene alltid ville glede kundene, så Al at produktene bare ble hentet inn for salg som aldri før hadde blitt solgt i butikken.

"Jeg pleide å se de samme produktene stige i pris i november, bare for å magisk bli redusert i pris i slutten av desember ... Det skjedde hver gang!"

Skjult mening bak de nye prisene
Al hevder at det også er skjult en skjult kode på prislappen, som kan gi deg et hint om du bør vente på en bedre avtale.

"En av de største detaljene i praktisk informasjon kan være selve prisen - se på de to siste sifrene i en pris. Hvis prisen havner på 97, betyr det at produktet er utgått og at butikken rydder ut alt gjenværende lager med rabatt. Hvis produktprisen ender på 98, kan det bety at produktet trolig vil være utgått om kort tid," sier Al.

Juksesystem Al har også delt noen lure måter du kan jukse systemet i løpet av kampanjehelgen, selv etter at du har kjøpt noe.

Han sa at ikke å åpne produktet med en gang, men i stedet vente, og hvis du kjøper i dag og prisen faller i morgen, kan du alltid snakke med butikken om en prismatch. Eller, når det gjelder større gjenstander som sofaer eller apparater, kansellere bestillingen hvis de ikke overholder den nye prisen.

For en vare du allerede har, kan du returnere den og deretter kjøpe den igjen til en lavere pris.