6 uunnværlige sammenligningsportaler på nettet

10/01/2018 15:15

KC

Forbruk
Når du handler på nettet finnes det uendelig med muligheter, og det kan ofte være vanskelig å finne frem til de beste varene og prisene. Heldigvis finnes det en rekke sammenligningsportaler som gjør det lettere for deg å finne frem i tilbudsjungelen.

Vi har finkjemmet nettet og gir her et overblikk over noen av de beste sammenligningsportalene for en lang rekke varer og tjenester. Disse har blitt til for å hjelpe både private og bedrifter med å finne frem til akkurat det de trenger. 

Prisjakt.no

Prisjakt.no er Norges største pris -og produktsammenligningstjeneste, med fokus på at forbrukeren skal finne riktig produkt til riktig pris. Prisene oppdateres minst en gang i døgnet. Prisjakt.no er en uavhengig informasjons -og sammenligningstjeneste og favoriserer ikke noen butikker framfor andre. På prisjakt.no finner du alle slags varer i alle mulige kategorier. 

Matchbanker.no

Har du bruk for et økonomisk tilskudd? Det finnes en lang rekke låneutbydere med varierende tilbud, renter og krav. Dermed kan det være vanskelig å finne frem til det beste lånet for deg. På Matchbanker.no kan du sammenligne et stort utvalg av forbrukslån, smålån og refinansieringer. Denne sammenligningstjenesten gir deg et overblikk over hva de forskjellige låneutbydere kan tilby deg. Du behøver derfor ikke selv å sammenligne lån og lånevilkår - forarbeidet er allerede gjort for deg.

Bokfunn.no

Bokfunn.no er en hjemmeside som gir deg et overblikk over bokpriser fra de største nettbokhandlene i Norge. Oversikten er basert på bestselgerlisten fra Bokhandlerforeningen, og er inndelt i kategoriene skjønnlitteratur, generell litteratur, pocketbøker og barnebøker. Du får på den måten lett tilgang til populære bøker innenfor hovedgenrer i litteraturen, fra de fleste veletablerte bokhandlere i Norge. Med hjelp av Bokfunn kan du lese flere gode bøker til billigere priser. 

Strompris.no

Strompris.no er en tjeneste for strømpriser som leveres av Forbrukerrådet. Her sammenlignes prisene fra alle selskap som leverer strøm til private, og du kan stole på at prisene hele tiden er oppdaterte. Denne tjenesten gjør det lettere for kundene å navigere seg frem til de beste tilbudene, slik at man aldri blir nødt til å betale unødvendig mye for strøm.  

Enhver.no

Enhver.no er en hjemmeside med visjon om å gi kundene kunnskap til en billigere og bedre dagligvarehandel. Ved å sammenligne prisene man betaler i kassen, finner de enkelt frem til de beste prisene og tilbudene på dagligvarer i landet. Her får du oppdaterte priser fra en rekke lavprismarkeder, slik at du lettere kan handle der du sparer mest.  

Momondo.no

Med Momondos egne ord «Let’s open our world» gir denne hjemmesiden deg en god start på reisen. Uansett om reisen du ønsker er kort eller lang, dyr eller billig, så hjelper momondo deg frem. Momondo sammenligner milliarder av billige flyreiser, hoteller, leiebiler og pakkereiser, og har vunnet en rekke utmerkelser innenfor reiseindustrien. Momondo selger ikke billetter selv, men formidler deg videre til den reisen og leverandøren som kan gi deg det beste tilbudet.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.