Blir det fire titler?

09/01/2018 12:15

KC

Forbruk
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manchester City ble som ventet for sterke for Bristol City i den første semifinalen i ligacupen, men gjestene fikk med seg et viktig bortemål fra Etihad, noe som betyr at en 1–0-seier kommer til å holde for hjemmelaget i returkampen på Ashton Gate.

Bristol City ledet sensasjonelt til pause, men anført av stjernespissen Sergio Aguero snudde City kampen i andre omgang. De fleste forventer derfor at Guardiolas menn skal kontrollere seg til finalen i returoppgjøret, noe som betyr at du får 1,53 i odds hos bet365 på at City tar sin første tittel denne sesongen. Aguero erstattet Yaya Touré med 20 minutter igjen å spille, og den lille argentineren dukket i sin vante tro opp på overtid og sendte Etihad til himmels. Resultatet var derimot et slag i trynet på Bristol City, og ikke minst for de tipperne som hadde våget å vedde på uavgjort.

Chelsea og Arsenal gir seg ikke uten sverdslag

Det faktum at oddsen er så lav på Manchester City-seier er allikevel en smule merkelig, ettersom Chelsea og Arsenal møtes i den andre semifinalen. I en eventuell finale må således City bryne seg på to av de sterkeste London-klubbene, og vi skal ikke se bort fra at det kommer en liten overraskelse 25. februar. City har nemlig i praksis allerede avgjort gullkampen i Premier League, noe som gjør det lettere for både Arsenal og Chelsea å mobilisere mer enn Guardiolas menn inn mot en eventuell finale.

Se opp for Arsenal

Arsenal blir således en joker, siden laget er slått ut av FA-cupen og deltar heller ikke i Mesterligaen denne sesongen. Vi ser derfor for oss at Wenger er lysten på nok en cuptittel, men først må Chelsea slås over to kamper. Arsenal er allikevel preget av flere stjerner på utgående kontrakt, og det blir spennende å se om spillere som Sanchez og Özil ønsker å ta farvel med fansen på en ordentlig måte.