Derfor skal du alltid legge en mynt i fryseren før du drar hjemmefra

Dette geniale trikset blir delt av hundretusener. Det må prøves.

Hvis man reiser vekk, er det ofte flere ting i hjemmet som må ordnes før man drar av sted.

Det er planter som skal vannes, postkasser som skal tømmes, og kanskje må man også innbruddsikre med diverse triks.

Det er også et område som mange kanskje ikke tenker over at man kan sikre. Folk gjemmer mange fine ting i fryseren, men går strømmen mens man er borte, kan måten bli ødelagt.

Man ser ofte at strømmen er gått ved at forskjellige apparater står og blinker og blinker, men man har ingen anelse om hvorvidt mate har vært helt opptint og dermed blitt dårlig.

Les også

Ikke kast bort penger på dyre produkter: Disse to ingrediensene fra kjøkkenet vil redde føttene dine

Men nå har det blitt delt et triks på nettet som mange finner genialt. Facebook-brukeren Sheila Pulanco Russel, skiver at det eneste man trenger er litt vann, en kopp og en mynt.

- Sett en kopp med vann i fryseren. La vannet fryse og legg deretter en mynt på toppen, før du lukker igjen fryseren. Hvis mynten har falt til bunns i koppen, betyr det at alt maten har vært opptint og at du skal kaste den, skriver hun og fortsetter:

- Men hvis mynten er oppå isen, så betyr det at maten er i orden. Det er alltid en god idé å ha dette i fryseren. Mange er glade for trikset.

Det er blitt delt i forbindelse med at man er plaget med orkaner i Amerika. Nesten 400.000 har delt innlegget på Facebook.