Ditt undertøy avslører din personlighet

01/07/2018 17:30

KC

Forbruk
Undertøy kan få enhver kvinne til å føle seg som en ekte gudinne, men mange kvinner har et negativt kroppsbilde som forhindrer dem i å vise deres flotte former frem.

Det vil vi gjerne endre på. Derfor ser vi i samarbeid med grunnlegger av Sinful.no, Mathilde Mackowski, nærmere på 7 typer undertøy som passer til din personlighet, så du kan stråle innenfra og ut.

Les med - hvilket nummer på listen passer til din personlighet?

Det forteller ditt undertøy om din personlighet 

1. Den søte

Babydoll er til deg som føler deg flørtende, feminin og frekk på samme tid.

Du liker å være romantisk med stearinlys, søt musikk og masse intimitet. Selvfølgelig iført din babydoll, hvor din femininitet stråler og du kan føle deg både søt og sexy på én og samme tid. 

2. Den dominerende

Det er ikke noe annet enn et tettsittende korsett som kan få deg til å ta styringen på soverommet - og din kjæreste elsker det.

Det strammer inn alle de riktige stedene, samtidig som det gir en flott push-up effekt og du kan ikke unngå å få et lite kick av hvor maktfull og dominerende du føler deg. Har du sett Billions, kan det kanskje være du føler deg bare litt som Wendy Rhoades? 

3. Den dristige

Du liker sterke farger, modige mønstre og tekstiler som viser at du er en som tør.

Du er ikke redd for å sprite opp tingene med strømpeholdere og bunnløse truser eller en forførende uniform. Og er det opp til deg, tar du det gjerne allerede på under de andre plaggene når du går på kafé med venninnene. 

4. Den avslørende 

Du er autentisk, modig og foretrekker det enkle uttrykket. Derfor lar du ofte BH’en og trusen ligge hjemme i skuffen. 

I stedet er du vill med å slentre rundt i en silkekimono hjemme uten annet under, for du gidder da heller ikke ha unødvendig mye skittentøy som skal vaskes. 

5. Den forførende

Du liker å være komfortabel, men du vil også gjerne vise frem din forførende side.

Noen vil kanskje tenke at man ikke kan romme begge ting, men du får det til å se enkelt ut.

Derfor finner man deg oftest i et elegant blonde BH-sett, hvor du både føler deg bekvem og sexy.

6. Den gutteaktige 

Du har aldri hoppet på motebølgene og har blitt kalt guttejente flere ganger enn hva du kan telle på to hender.

Men du har aldri skammet deg over det. For du ser fantastisk ut i hipsters som sitter passe løst og behagelige og sporty topper, samtidig som du er sexy som få.

7. Den allsidige

Ditt undertøy skifter som været. Den ene dagen har du lyst til å være iført en feminin babydoll, den andre dagen et pirrende og frekt korsett. 

Uansett hvilken type, finnes det undertøy uansett størrelse og smak 

Det fantastiske med undertøy er at det finnes noe til alle - også hvis du er plus size!

Sinful.no har et bredt utvalg av plus size undertøy, så du kan feire dine flotte former.

Her forklarer grunnlegger av Sinful.no, Mathilde Mackowski, om de mange mulighetene:

“Det gode ved plus size er at det nettopp er designet til plus size. Det betyr at det er plass til flotte former, fyldige bryster - og det uten at du føler du gjemmer deg bort. For det er bestemt ikke meningen. Vi skal hylle alle former. I vårt plus size utvalg er det for eksempel dette blonde BH-settet. Her skal du ikke bekymre deg om en stor byste, for utringningen og de justerbare stroppene sikrer perfekt passform. Er du på utkikk etter noe å pirre kjæresten med, er en bunnløs bodystocking et must. Med lange ermer og høy hals i blonde vil du føle deg som en ekte forførerske” - utdyper Mackowski.

Det finnes også pirrende kjoler, korsetter, kostymer og ulike uniformer i både plus size og alminnelige størrelser. Overrask din partner med en spennende overraskelse og opplev et frisk pust for mer lek og intimitet i sommermånedene!

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.