Endelig! Nå har de superpopulære Fidget Cubes kommet til Norge

06/08/2017 07:45

PA

Forbruk
Du har helt sikkert hørt om fidget spinners – de små trearmede lekene som denne sommeren har tatt verdens store og små med storm.

Men nå har et nytt produkt erobret markedet – de såkalte Fidget Cubes. Og nå er de fantastiske små kubene også endelig tilgjengelige i Norge!

Mange forskjellige funksjoner
Er du en av dem som har vanskelig for å sitte stille? Som lett kjeder deg, og som alltid må ha noe å fikle med? Har du ofte problemer med konsentrasjonen og vanskeligheter med å holde fokus? Så kan Fidget Cube være løsningen for deg. I likhet med de mer kjente fidget spinners, så er Fidget Cube nemlig utviklet som et hjelpemiddel mot stress og rastløshet. Og det har vist seg å være uhyre effektivt!

På kort tid har de smarte og underholdende kubene blitt et kjempehit internasjonalt. For mens fidget spinners "bare" kan gjøre én ting – nemlig å spinne rundt, så er det mange forskjellige måter å leke med en Fidget Cube på. Kubene er nemlig utstyrt med hele seks forskjellige aktivitetsmuligheter – én aktivitet for hver av kubens seks sider. På toppen finner du for eksempel en flerfunskjonell liten joystick som både kan trykkes på, trekkes i eller beveges i sirkler.

På denne måten kan du holde begge hendene aktivert samtidig. Fidget Cubes er også utstyrt med et lite hjul, en stor bryter som du kan vippe fram og tilbake som en lysbryter, en dreibar metallkule, små prikker som du kan trykke på, samt en smart, fingerformet fordypning som er perfekt til å massere fingerspissen med. Alt i alt gir Fidget Cubes deg utrolig mange muligheter for aktivitet og adsperedelse, og sørger for at du alltid har noe å henge dine tusen tommeltotter i.

Aldri mer rastløshet
Med en Fidget Cube for hånden kan du endelig vinke farvel til rastløsheten! De smarte kvadratene kommer i et stort utvalg av flotte farger og mønstre. De passer dessuten perfekt i hånden, og er så små at du enkelt får plass til dem i lommen eller i vesken.

Fidget Cube kan imidlertid mer enn bare å fordrive allminnelig rastløshet og stress. De geniale aktivitetskubene har også vist seg å ha en utrolig positiv virkning på konsentrasjonsevnen hos barn med ADHD.

Har du ADHD får du hele 20 prosent rabatt på ditt kjøp i nettbutikken.

Også små og store som lider av tvangstanker og tvangshandlinger (OCD) kan ha god nytte av Fidget Cubes. Og som om ikke det var nok kan de smarte kubene også ha gavlig effekt på blodsirkuasjonen – noe spesielt eldre mennesker, diabetes-pasienter eller mennesker som plages med såkalt "likfinger" kan ha stor nytte av.

Du kan lese mer om de mange gavnlige effektene av en Fidget Cube her

 

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.