Hvorfor er en god seng så viktig?

15/02/2019 10:52

KC

Forbruk
Hvis du bruker opptil en tredjedel av ditt liv i sengen, er det jo dette all grunn til å gjøre ditt oppholdet i sengen så komfortabelt som mulig. En feil seng kan ha en avgjørende innflytelse på hvordan du kommer deg gjennom en ny dag.

Dersom kroppen din ikke finner den rette hvilen iløpet av natten får man ofte følelsen av at hele dagen blir ødelagt og at ting ikke går som det skal. Alt blir som regel vanskeligere og stress oppstår.

Hvis du ofte våkner med ledd og muskelsmerter iløpet av natten fordi beina eller armene har begynt å sove - eller hvis du opplever noen av de ovennevnte problemene, er en regulerbar seng en åpenbar løsning på disse problemene.

Regulerbare senger

En regulerbar seng kan justeres for å passe nøyaktig til personen som bruker den. Her handler det om din høyde, kroppsform og den sove stillingen du er mest komfortabel med. Den regulerbare sengen består av en bunn som kan justeres opp og ned ved hodet og ved fotenden ved hjelp av en fjernkontroll. På denne måten er det ikke nødvendig å ligge i et fjell med puter.

Justeringen foregår komfortabelt og stille

Over bunnen av en slik seng finner man oftest en fjær madrass med pocketfjæring med 5 soner som gir deg maksimal sove komfort. Den øverste madrassen leveres ofte i enten Latex eller Memory skum.

Det bør ikke glemmes at den regulerbare sengen også har andre fordeler. Sengen er ideell for alle som elsker å lese eller se på TV i sengen. Og hvis dere er to personer som har problemer med ryggen, eller trenger å ha beina løftet, er den dobbelte regulerbare sengen med to separate overmadrasser eller en stor H-splittet overmadrass ideell. På den måten unngår dere den kjente "gropen" i midten av sengen, og samtidig kan dere tilpasse sengene individuelt.

Venus regulerbare seng

Venus regulerbare seng er et kapittel for seg selv når det gjelder å forhindre disse problemene. Denne regulerbare sengen kan tilpasses for deg - din kroppsvekt og kroppsform. Dette er nettopp fordi at madrassen leveres i de forskjellige hardhetene, mellom eller fast.

Madrassen kan også oppgraderes til en multipocket versjon (+ 95 kg) dersom dette trengs, mot en ekstra kostnad. Dette betyr at du enkelt kan finne ut av hva din kropp trenger og hvilken madrass som er best for din kropp:

  • Kroppsvekt under 75 kg - Medium (pocketfjærer)
  • Fra 75 kg til 95 kg - Fast (pocketfjærer)
  • Over 95 kg - Fast - (multi pocketfjærer)

Dersom du finner den riktige madrassen for din kropp vil det kjennes ut som at sengen nesten ligger rundt kroppen din samtidig som at den støtter på de riktige stedene. I tillegg er den elastisk med en kjøle effekt. Individuelle fjærer sikrer den helt optimale støtten.

De individuelle posefjærene som er basert på et 7 sone-system gir riktig støtte til hele kroppen og en helt annen opplevelse når du hviler og sover.

Kort oppsummert om sengen:

  • God trykk avlastning
  • God beskyttelse og stabilisering
  • Høy komfort
  • Justerbar støtte fra underlaget
  • Latex eller Celcius overmadrass
  • Holdbar og lydløs motor

Sengen vurderes av flere eksperter for å være en av de beste regulerbare sengene på dagens marked.