Lottomillionær: Nå er pengene borte

18/08/2023 12:30

Emma Sletta

Forbruk
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hva ville du gjort hvis du vant i lotto?

En eldre mann fra Fyn, i Danmark, hadde lenge drømt om å vinne den betydelige premien i Lotto. Da lykken endelig smilte til ham, visste han nøyaktig hvordan han skulle bruke pengene, men gevinsten bleknet raskt bort.

Det opplyser Danske Spil i en offisiell uttalelse.

I løpet av en måned var nesten alle pengene som ble vunnet brukt opp etter at han vant 1.000.000 kroner i Lotto.

Dette bekymrer imidlertid ikke mannen.

– Det føles helt fantastisk. Nå er vi gjeldfrie for alle. Vi føler oss veldig bra. En drøm har gått i oppfyllelse, og det er flott! Utbryter mannen uten et spor av anger.

Som mange andre hadde den heldige vinneren ofte snakket med sin kone om hvordan de ville bruke pengene hvis de skulle vinne den store Lotto-premien en dag. Derfor var han godt forberedt da pengene endelig havnet på konto.

En del av inntektene gikk til å betale ned boliglånet, og en betydelig sum ble sendt direkte videre til barn og barnebarn, som naturlig nok var strålende fornøyd med gaven.

Vinneren og hans kone var veldig fornøyd med dette, da de ikke følte at noe manglet i deres liv - eller knapt noe: det er fortsatt en mindre, femsifret sum igjen på kontoen, som blant annet vil bli brukt til å øke komforten i stuen.

– Vi skal investere i to nye, matchende lenestoler med fotskammel og alt. Det ønsker vi å unne oss. Ellers har vi alt vi trenger, sier mannen med et smil.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.