Med dette geniale trikset kan du gå i høye hæler uten å få vondt i føttene

07/09/2016 12:01

Anniken Hauge

Forbruk
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er så enkelt, men du har garantert ikke prøvd det før.

Det er bare noe med høye hæler. De får holdningen rank og gjør bena lange, men dessverre kan de også få føttene til å verke og gjøre vondt - omtrent bare ved tanken om å ta de på. 

Men det finnes faktisk et veldig enkelt triks som skal hjelpe på akkurat dette, skriver The Sun

Det går ganske enkelt ut på å tape to tær sammen. Før man tar på seg pumps eller stiletter, kan man ta en bit tape, plaster, en strikk eller annet, og binde eller tape tå nummer tre og fire sammen.

Altså, tåen ved siden av lilletåen og den i midten.

Forklaringen på hvorfor det skal forhindre ømme føtter i høye heler, er at det er en nerve som ligger rett mellom tå nummer tre og fire. Når man har på seg høye hæler økes trykket på denne nerven.

Det medfører smerter i fotsålen.

Ved å tape to tær sammen, fjerner man noe av trykket på nerven. Det skal altså ikke mer til, for å kunne danse hele natten lang.

Dette er vel helt klart et triks som er verdt å prøve.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.