Microsoft Office eller Open Office - Hva er best for deg?

19/11/2018 11:30

KC

Forbruk
Er du overfor dilemmaet om du velger Microsoft Office eller Open Office, og vet ikke hva du skal velge?

Deretter les videre i denne artikkelen som vil forklare begge programmene for å finne ut hvilken som er mest gunstig for deg.

Microsoft Office

Hvis du vil bruke de populære programmene Word, Excel, PowerPoint og OneNote, er Microsoft Office bare for deg. Med alle disse nyttige og gode programmene, er Microsoft Office bra for deg, uansett hva det er fordi du er student, lærer eller bare vil ha gode og overskuelige programmer i ditt hverdagsliv. Med Microsoft Office, for eksempel, kan du bruke Microsoft Excel til å holde oversikt over tap og gevinster når du spiller på en av Beste Online Casino 2020.

Fordelene med Microsoft Office, i stedet for Open Office, er at programmene er enkle og har et klart oppsett som gjør det enkelt å se på og enkelt å finne. Derfor er programmene ganske brukervennlige. På den annen side er Microsoft Office ikke gratis å bruke som Open Office er. Men hvis du vil ha gode og enkle applikasjoner som du kan bruke lenge og nyte, er Microsoft Office verdt innsatsen.

Tror du at Microsoft Office høres ut som noe for deg, så kjøp og last ned Microsoft Office i dag.

Åpne Office

Hvis du vil ha et alternativ til Microsoft Office og ikke vil betale noen penger for det, er Open Office bare for deg. Open Office har både skriveprogrammer, presentasjoner, grafikk, databaser og mye mer, og derfor er det mange programmer her du kan bruke i hverdagen. Programmet er imidlertid ikke så klart og enkelt i oppsettet og programmet som Microsoft Office, men når du har gått inn i programmet og prøvd det et par ganger, bør det være veldig greit å komme i gang.

Fordelene ved Open Office, i stedet for Microsoft Office, er blant annet at programmet ikke tar mye av dette på harddisken. Derfor er dette programmet fordelaktig for deg å bruke hvis du ikke har mye plass på datamaskinen. I tillegg er Open Office gratis å bruke, og har derfor denne fordelen over Microsoft Office, som koster penger å laste ned.

Hvis dette programmet høres ut som noe for deg, laster du ned Open Office gratis her.

Det er dermed både fordeler og ulemper med begge programmene, så velg hvilket program som høres ut som noe for deg. Last ned programmene i dag og finn ut hvilken som passer deg best.