Opplevelser i Oslo du sent vil glemme

09/08/2018 18:29

KC

Forbruk
Hverdagen kan ta knekken på de fleste, og da gjelder det å ha noen virkelig gode avbrekk å se til. Selv om de fleste av oss har vært gjennom fellesferien, så er det slettes ikke sikkert at dette var avbrekket vi trengte.

De beste pausene kommer i form av gode opplevelser. Dette kan være alt fra en reise langt bort fra hjem og stress, til en liten tur ned på spa. Sistnevnte har blitt mer og mer populært her til lands. Konseptet som før i tiden nærmest kun var en ekstra aktivitet ved utenlandsreiser har for fullt sett sitt inntog til Norge.

Spesielt i Oslo har spaopplevelser virkelig tatt seg opp over årene med mange nye leverandører i markedet. For deg som trenger et virkelig avbrekk fra den stressende hverdagen, så kan dette være en opplevelse som virkelig får deg til å puste ut og lade batteriene. Dersom du ikke er fremmed for å ligge i ro og motta en deilig massasje og spabehandling, så er nok dette midt i blinken for deg. Oslo er en by full av spamuligheter, så er her det bare for deg å velge og vrake.

De gode tipsene til spa i Oslo

Oslo kan virke som en stressende by å oppholde seg i, men innimellom alt kjaset og maset skjuler det seg et spa her og der. Det finnes mange gode alternativer her for deg som trenger litt avslapning. Se spa- og velværesentre i Oslo på Truestory. Du kan blant annet velge en spadag på kjente The Thief, en velvære weekend på Lysebu eller et nydelig opphold på Sundvolden. Her blir det nok det eneste problemet å måtte velge og vrake, siden kvaliteten er så skyhøy.

Inkludert i pakkene får du goder som massasje, Jacuzzi, 3 retters middager, treningsstudio, basseng, og så mye mer. Nå som tiden er knapp og ferien akkurat har endt, så tenker en kanskje at en ikke får tid til noe i den stressende hverdagen. Et spaopphold tar derimot ikke lang tid, og kan fort passe inn i din åpne helg. Ta et skikkelig tak og få den avslapningen du fortjener før en lang høst. Da vil batteriene være ladet for fullt, og du kan sette i gang arbeidsoppgavene i ditt liv med en bedre giv enn noensinne før. Unn deg noe herlig, unn deg et spaopphold i Oslo!

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.