Så mye betyr undertøyet ditt for mannen din

19/03/2019 13:17

KC

Forbruk
Flott ser det ut, men det betyr ikke like så mye for mannen som det kvinnen ofte tror.

Legger egentlig kjæresten din merke til det dyre undertøyet du har kjøpt for hans skyld?

Er du en av dem som aldri kjøper nytt undertøy, og som aldri har et sett som passer sammen? Hvis ja, så kan du glede deg over at det med undertøyet ikke er så viktig for mannen.

Faktisk er pent undertøy viktigere for kvinnen enn for mannen. Det er selvfølgelig ingen tvil om at mannen setter pris på flott undertøy, men menn oppdager ikke de små detaljene i like høy grad som kvinner. I tillegg skal man huske på at selve meningen med undertøyet ofte er at det skal av igjen – og det er gjerne det som interesserer mannen mest.

Det skal være hvitt, rødt og svart

Hvis mannen får lov til å bestemme, så skal undertøyet altså av fortest mulig. Hvis han likevel kaster et kjapt blikk på tekstilene innen de altså flås av, så foretrekker de fleste menn undertøy i de mest klassiske fargene. Mange menn synes undertøy i hvitt, svart eller rødt er det som er mest sexy. Det må gjerne være med blonder, men enkelte farger (for eksempel beige) gjør seg mindre godt, uavhengig av blonder eller ei. Det kan hende at det er praktisk, fordi man ikke kan se undertøyet under annet tøy, men særlig fint er det altså ikke.

Gjør en innsats

Undertøyet betyr egentlig ikke så mye for menn. Det kan selvfølgelig bety noe for enkelte, men stort sett har ikke menn noen preferanser når det gjelder de innerste klærne. Det er helt utrolig hvor mye reklame det blir gjort for flott undertøy, men det betyr altså mer for kvinnen enn for mannen. Det er ingen tvil om at menn synes det er flott med reklamer av undertøy med flotte kvinnelige modeller, som for eksempel for Victorias Secret sine kampanjer. Likevel så betyr det rett og slett ikke så mye når det kommer til kvinnen man elsker – og det er jo det som er det viktigste.

Dog, når det er sagt, så er det viktig at kvinnen gjør ett eller annet for å vise at hun gjerne vil ha partneren sin. Ikke bare som en stødig partner, men også som en seksuell partner. Menn elsker at kvinnene deres gjør en innsats og pynter seg eller gjør seg pene for ham. Selvfølgelig så er det ikke nødvendigvis slik at det er det pene som kommer først, for klærne skal også være komfortable. Det er ingenting kleinere enn en kvinne som føler seg ukomfortabel mens hun prøver og være sexy, for det ubehaget merker mannen fort. En sexy kvinne er en kvinne som hviler i seg selv, og er komfortabel og selvsikker. Undertøy kan være med på å understreke det, men hvis ikke kvinnen er komfortabel, så er det rett og slett et turn off.

Ut med det som ikke passer

Derfor skal det undertøyet som sitter altfor stramt, og som kvinnen ikke kan være seg selv i, ut i søppelkassa. Det som skal inn er derimot det lekre og komfortable undertøyet som kan hjelpe kvinnen med å vise mannen at hun er en tiltrekkende og sexy kvinne, fylt med selvtillit!

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.