Slik bruker du fjernstyrt sexleketøy

19/06/2018 21:00

KC

Forbruk
Du er sikkert godt vant til å bruke fjernkontrollen for å svitsje fra kanal til kanal på TVen, men hva hvis det fantes en fjernkontroll som kunne gi deg like mange orgasmer som antallet kanaler du svitsjer forbi?

Med fjernstyrt sexleketøy kan du løfte dine seksuelle opplevelser til nye dimensjoner, og det finnes et produkt til ethvert behov - uansett om du foretrekker vibratorer, egg, butterfly’s eller dildoer. 

Sammen med grunnleggeren av Sinful.no, Mathilde Mackowski, ser vi nærmere på de mange (tekniske) muligheter som rykker inn i soverommet. 

Hva er fjernstyrt sexleketøy?

Fjernstyrt sexleketøy er, som navnet antyder, sexleketøy som du (eller en partner) kan styre via en fjernkontroll.

Noen fjernkontrollen virker på opp til flere meters avstand, hvilket åpner opp for helt nye muligheter for å ta deres pirrende lek ut på offentlige steder, mens andre egner seg best mellom husets fire vegger. 

Hvordan bruker du fjernstyrt sexleketøy?

Du kan få glede av fjernstyrt sexleketøy uansett om du er singel eller i et forhold.

Som singel kan du saktens ta kontroll over din egen nytelse. Med et fjernstyrt sexleketøy får du neppe bruk for noe mer.

Hvis du er i et forhold, kan det virke ekstra pirrende å gi sin kjæreste kontroll over fjernkontrollen, og dermed også kontroll over nytelsen. Dere kan også ta leken ut fra soverommets fire vegger og oppleve spenningen med deres lille hemmelighet, mens dere for eksempel er på kino, restaurant eller på en tur i parken.

Slik velger du til ditt eller deres behov

Som med alt annet, finnes det et utrolig bredt utvalg av fjernstyrt sexleketøy i alle former, fasonger og modeller. Er du i tvil om hvor du skal starte, har Mathilde Mackowski fra Sinful.no her laget en topp 3 over fjernstyrte sexleketøy som du kan hente inspirasjon fra. 

Top 3 fjernstyrte sexleketøy 

Vibratoregg

Det fjernstyrte vibratoregget er både diskré i utseende og beskjedent i størrelse, men byr på mye nytelse.

Et vibratoregg styres med trådløs fjernkontroll, som gir deg full frihet til å bruke det hvor som helst når lysten melder seg. Det er likevel ikke alltid helt lydløst, så hvis du ønsker å leke med det offentlig, er det klokt å gjøre det et naturlig støyende sted.

Egget gjemmer på hele 10 pirrende vibrasjonsprogrammer, slik at du kan variere de deilige vibrasjonene og finne dine personlige favoritter. 

Butterfly

Med en fin, liten butterfly vibrator vil du oppleve stimuli av klitoris på en helt ny og fantastisk måte. 

Det spesielle med butterfly-vibratorer at den sitter fast på noen stropper som du ifører deg som om det var et par truser. Den er derfor helt håndfri, slik at du kan gi deg helt slipp til den deilige nytelsen. 

Med fjernkontrollen styres de intense multispeed-vibrasjonene, som sendes gjennom sommerfuglen. 

Parvibrator

Denne prisvinnende LELO Tiani 3 parvibratoren er perfekt til dere som ikke får nok av deilige vibrasjoner, og som verdsetter god kvalitet og funksjonalitet.

Kvinnen bærer den under sex, hvor den effektiv stimulerer klitoris, samtidig som den sender deilige vibrasjoner opp skjeden. Det også er plass for ham til å trenge inn og nyte de herlige vibrasjonene langs skaftet under samleiet.

Tiani og lignende modeller fra LELO styres via knapper på fjernkontrollen eller via den smarte SenseMotion-teknologien, som reagerer på dine håndbevegelser. Vipper du fjernkontrollen opp, intensiveres vibrasjonene, og vippes den i vannrett posisjon igjen får de en lavere intensitet.

Denne parvibratoren kommer med 8 vibrasjonsmønstre, men som noe helt spesielt kan du også lage dine egne mønstre - så er det altså ekstra god grunn til å hoppe over i dobbeltsengen og eksperimentere fremover.