Slik gir nettet deg en superbillig 17. mai

09/05/2017 07:45

PA

Forbruk
17. mai er rett rundt hjørnet, og som vi alle vet kan nasjonaldagen bli en svært dyr fornøyelse. Vi gir deg fem tips til hvordan presset på lommeboka blir litt mindre ved å bruke nettet for alt det er verd. Bokstavelig talt...   1. Sjekk Facebook Hvem av vennene dine arrangerer nasjonaldagsfeiring på hjemmebane? Mange inviterer alle og enhver til sitt event, så noen minutter med sjekking på Facebook gjør at du kan gå fra gratis koldtbord til gratis koldtbord fra morgen til kveld.   2. Ut på tur Man er bare ung en gang, og kanskje er du en av dem gjerne bruker en ekstra fridag, som 17. mai, til å legge turen ut av landet for å oppleve noe nytt? En av de absolutt beste reisesidene i verden for å få billig opphold, uavhengig av hvor det frister å dra, er Hotels.com, og også her kan man spare på hotellrommet ved å bruke rabattkoder! Er du for eksempel student, finner du Hotels-rabattkoder på Studentkortet.   3. Handle på nettet Bare fordi det er viktig å pynte seg på 17. mai, betyr ikke det at du skal måtte blakke deg for å se bra ut der du gafler i deg mat fra dine venners koldtbord. Nettbutikkene flyter over av gode tilbud til en hver tid, og den mest populære klesbutikken i Norge er Zalando. Veldig ofte er det også mulig å bruke en rabattkode (eller ti) for å gjøre kjøpet enda billigere. Sjekk for eksempel en rabattkode fra Zalando hos CupoNation.   4. Priskrig Butikkjedene blir bare mer og mer krigerske når det nærmer seg norske begivenheter, det være seg jul, påske eller 17. mai. I dagene før nasjonaldagen bør du derfor følge med på de forskjellige kjedenes nettsider i dagene som kommer. De er i konstant krig med hverandre, og resultatet er ekstremt billige varer, for eksempel pølser og pølsebrød. Studenter bør kjenne sin besøkstid.   5. Ansiktet på plass Ansiktet ikke helt på plass etter natt til 17. mai? Litt for hyggelig og litt for sent i seng? Heldigvis er det ikke bare pentøyet du kan få billig i hus via norske nettbutikker, men også alt som har med hår, hud, sminke og duft. Blush.no er et fornuftig sted å legge turen hvis du ønsker billige kvalitetsmerker, og de gir også kundene mulighet for rabatt med koder, for eksempel fra Tilbudskode.

17. mai er rett rundt hjørnet, og som vi alle vet kan nasjonaldagen bli en svært dyr fornøyelse. Vi gir deg fem tips til hvordan presset på lommeboka blir litt mindre ved å bruke nettet for alt det er verd. Bokstavelig talt...

 

1. Sjekk Facebook

Hvem av vennene dine arrangerer nasjonaldagsfeiring på hjemmebane? Mange inviterer alle og enhver til sitt event, så noen minutter med sjekking på Facebook gjør at du kan gå fra gratis koldtbord til gratis koldtbord fra morgen til kveld.

 

2. Ut på tur

Man er bare ung en gang, og kanskje er du en av dem gjerne bruker en ekstra fridag, som 17. mai, til å legge turen ut av landet for å oppleve noe nytt? En av de absolutt beste reisesidene i verden for å få billig opphold, uavhengig av hvor det frister å dra, er Hotels.com, og også her kan man spare på hotellrommet ved å bruke rabattkoder! Er du for eksempel student, finner du Hotels-rabattkoder på Studentkortet.

 

3. Handle på nettet

Bare fordi det er viktig å pynte seg på 17. mai, betyr ikke det at du skal måtte blakke deg for å se bra ut der du gafler i deg mat fra dine venners koldtbord. Nettbutikkene flyter over av gode tilbud til en hver tid, og den mest populære klesbutikken i Norge er Zalando. Veldig ofte er det også mulig å bruke en rabattkode (eller ti) for å gjøre kjøpet enda billigere. Sjekk for eksempel en rabattkode fra Zalando hos CupoNation.

 

4. Priskrig

Butikkjedene blir bare mer og mer krigerske når det nærmer seg norske begivenheter, det være seg jul, påske eller 17. mai. I dagene før nasjonaldagen bør du derfor følge med på de forskjellige kjedenes nettsider i dagene som kommer. De er i konstant krig med hverandre, og resultatet er ekstremt billige varer, for eksempel pølser og pølsebrød. Studenter bør kjenne sin besøkstid.

 

5. Ansiktet på plass

Ansiktet ikke helt på plass etter natt til 17. mai? Litt for hyggelig og litt for sent i seng? Heldigvis er det ikke bare pentøyet du kan få billig i hus via norske nettbutikker, men også alt som har med hår, hud, sminke og duft. Blush.no er et fornuftig sted å legge turen hvis du ønsker billige kvalitetsmerker, og de gir også kundene mulighet for rabatt med koder, for eksempel fra Tilbudskode.