Haaland i Champions League: Måtte vente 67 minutter!

23/02/2023 10:27

Mikkel Sletta

Fotball
Erling Braut Haaland rørte ballen for første gang i motstanderens felt etter 67 minutter, og mange forstår ikke hvorfor.

– Det var så kjedelig. Det er ballmassasje. Spør Haaland om han synes det er kjedelig.

Det sa Stig Tøfting i Viaplays Champions League-studio etter Champions League-kampen mellom RB Leipzig og Manchester City, som endte 1-1.

Til tross for et massivt spillovertak klarte ikke City-spillerne å sette opp sin norske stjernespiss i løpet av kampen, og det var først etter 67 minutter at Haaland rørte ballen i Leipzigs felt.

– Treneren må da gå på sidelinjen når han ser det to ganger. Hvorfor spiller dere ikke ham?

– De spiller som om de ikke har 9er, la Elkjær til.

Erling Haaland har scoret mål på samlebånd for de lyseblå og står foreløpig oppført for 32 fulltreffere i alle konkurranser, men onsdag kveld var han mer eller mindre usynlig.

Med bare 22 ballberøringer gjennom hele kampen og en enkelt avslutning, ga Manchester Evening News ham karakteren fem, den laveste av noen City-spiller.

Pep Guardiola måtte derfor forsvare sin norske stjerne etter kampen.

– Han er hundre prosent tilpasset Manchester City. Vi må bare finne ham litt oftere, forklarte den spanske treneren, som heller ikke syntes at 1-1-resultatet var skuffende.

– Jeg var veldig fornøyd med hele kampen og ikke bare i første omgang.

– Noen forventer at vi kommer hit og vinner 5-0. Det er bare ikke virkeligheten. Det er vanskelig.

Riyad Mahrez førte City i ledelsen etter 27 minutter før Josko Gvardiol utlignet etter 70 minutter.

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.