Kasper Schmeichel distanserer seg sterkt: det er skammelig

22/07/2021 09:24

Emma

Fotball
Kasper Schmeichel er mildt sagt ikke fornøyd.

Det er nå ni dager siden Italia og England kolliderte i EM-finalen i 2020, som ble vunnet av Italia etter en intens straffesparkkonkurranse.

Det faktum at Italia vant, var mange fotballelskere rundt om i verden glade, spesielt siden de ikke trodde England fortjente det på grunn av fansen og måten de gikk på mot Danmark.

En av dem som så ut til å følge etter er landslagskeeper Kasper Schmeichel, som er sitert på sosiale medier som sier han var glad for at England ikke vant.

Bokstavelig talt bør Kasper Schmeichel siteres som å si følgende:

– Jeg bryr meg ikke om at Italia vant, men jeg ville ikke at England skulle vinne på grunn av den dårlige dommen i semifinalen. Hjertet mitt blør fortsatt fordi jeg personlig så Sterling filme. Det var en klar film, sa Kasper Schmeichel, ifølge sitater på sosiale medier.

Ifølge keeperen selv er det imidlertid ikke sant, og han kaller det skammelig at mediene har brakt sitatet uten kiling.

– Jeg er ikke sikker på hvor sitatet fra de siste dagene har kommet fra. Det er tull. Jeg har aldri sagt det, og «nyhetsmediene» burde skamme seg over å dele det uten kilde, sa Kasper Schmeichel på Twitter.

Du kan se landslagsmålvaktens innlegg her:

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.