Kilder hevder at Erling Braut Haaland forlater Manchester City

15/12/2022 13:37

Sofie

Fotball
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
-Ingenting er bestemt her, men det kan være en mulighet.

Det er ikke hvem som helst som hevder at Erling Braut Haaland (22) virker å vurdere å forlate Manchester City.

Alfie Haaland snakker om sønnens fremtid og antyder at Premier Leagues klare toppscorer kanskje ikke spiller i lyseblått resten av karrieren.

- Det kan være han blir i City de neste femten årene, for han er svært lykkelig, og vi snakker om en av de største klubbene i Europa. Men mitt inntrykk er at han ønsker å demonstrere at han kan vinne titler i alle de største ligaene, sier pappa Haaland til France Football via Manchester Evening News.

Han husker fortsatt at sønnen spilte 2,5 år i tysk fotball og kanskje vil han gjøre noe lignende i fremtiden.

- La oss si at han kan spille i Premier League i tre år, før han drar til Italia, Spania eller Frankrike. Ingenting er bestemt her, men det er en mulighet, for Erling er i stand til å være en vinner på hvilket som helst lag, utdyper Alfie Haaland.

Ettersom han kunngjør de tre første for Italia, Spania og Frankrike for første gang, er det fristende å se hvilke klubber som kan være de viktigste.

I Spania virker det enkelt: Real Madrid eller Barcelona. Det samme i Frankrike, hvor Paris Saint-Germain sannsynligvis er de eneste virkelige utfordrerne.

I Italia er det nok verre. En overgang til ligaledere Napoli er vanskelig å forestille seg. AC Milan vant Serie A forrige sesong, men det er noen år siden klubben var en europeisk tungvekter. Det samme gjelder store Inter og Juventus.

Real Madrids mektige klubbpresident Florentino Pérez ble spurt om Haalands fremtid tidligere i høst, og han slo tilbake på ryktet.

- Stemmer det at han har en klausul i Manchester City-kontrakten som gjør at han kan gå til Real Madrid i 2024?

- Utkjøpsklausul for Erling Haaland? Det aner jeg ikke. Helt ærlig. Vi har de beste spillerne i verden i Real Madrid, svarte Pérez.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.