Klar for ny klubb: ”Messi vil bringe mange trofeer hit”

11/08/2021 12:47

Emma Sletta

Fotball
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den siste uken har vært veldig hard for den argentinske fotballstjernen Lionel Messi. Som i dag var med på pressekonferanse med den nye klubben Paris Saint-Germain(PSG).

"Dette er et historisk øyeblikk for oss. Det var stor vilje i begge leire for å få dette til å skje. Jeg er sikker på at Leo vil bringe mange troféer hit", sa PSG-president Nasser Al-Khelaifi da pressekonferansen på Parc des Princes var i gang.

Lionel Messi snakket selv spansk under pressekonferansen på Parc des Princes. Foran de flere hundre fremmøtte menneskene, startet han med å takke PSG og alle involverte for måten han har blitt tatt imot på.

«Jeg vil takke presidenten for hans fine ord og måten hele klubben har tatt meg imot på. Exiten fra Barcelona var tøff for meg etter så mange år, men i det øyeblikket jeg kom hit kjente jeg på glede. Jeg ser frem til å sette i gang. Både jeg og familien stortrives hittil. De løste en vanskelig situasjon for meg. Jeg vil takke klubben», starter Messi med å si på pressekonferansen i Paris.

Han legger ikke skjul på at den siste uken har vært veldig hard. Sjokkbeskjeden om at han var ferdig i Barcelona kom torsdag kveld. Og i går ble han formelt klar for PSG.

«Den siste uken har vært rar og emosjonell. Jeg kommer aldri til å glemme hvordan jeg hadde det i Barcelona. Uken har vært full av opp- og nedturer. Nå handler det om å prosessere alt som har skjedd.» forteller Messi om uken som har vært.

Det tyder dog på at fotballstjernen er veldig glad for den nye fotballklubben og ser frem til å komme på banen. 

«Målet mitt er å kjempe om de største troféene. Det var derfor jeg kom hit. Det er ikke enkelt å vinne Champions League, men det handler om marginer. PSG vet det, ettersom de har vært veldig nære å klare det. Man kan ha det beste laget, men samtidig ikke vinne turneringen. Det er en spesiell turnering, og det er derfor den er så viktig.» sier han.

Det første spørsmål fra salen til Messi omhandlet hvordan det blir å igjen spille sammen med Neymar, men også danne en fryktinngytende fronttrio sammen med Kylian Mbappé.

«Det er helt utrolig, og noe jeg ser frem mot. PSG har gjort noen fantastiske signeringer, og vi har det beste laget. Det er fantastisk at vi har dette mannskapet. Jeg gleder meg stort til å komme i gang», sier Messi.

Vi vet enda ikke når Messi er klar til å være i startoppstillingen for PSG.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.