27-årige Jeremy kjøpte sko for over 80.000 kr: Nekter å bruke dem i Norge

13/09/2017 13:00

Anniken Hauge

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ekspertene i Luksusfellen er sjokkerte.

27-årige Jeremy Fitzgerald fra Oslo er over gjennomsnittet glad i shopping, og da særlig å kjøpe seg nye sko.

Hjemme i leiligheten har han over 40 par ubrukte sko til en verdi av cirka 80.000 kroner. Den 27-årige fashionistaen  har i tillegg langt flere par, men disse vil han ikke bruke i Norge.

Ekspertene fra Luksusfellen har derfor fått seg et utfordrende oppdrag utenom det vanlige.

Det skriver Dagbladet.

Den 47-årige økonomen Hallgeir Kvadsheim kan virkelig ikke fatte og begripe hvorfor den unge mannen fortsetter å kjøpe dyre ting og sko når han ikke drar til utlandet særlig ofte. Til dette har den unge mannen følgende kommentar i programmet:

- Jeg pleier å dra til utlandet, men ikke så veldig langt. Kanskje til Sverige. I Stockholm setter de pris på det. Det er en moteby, og det er ikke Oslo, sier Fitzgerald.

27-årige Jeremy Fitzgerald har en dårlig økonomistyring som har gått kraftig utover han selv, men også familiemedlemmer. Han er nemlig far til to barn i henholdvis Norge og Sverige, og har ikke betalt barnebidrag til noen av dem.

Videre har skokongen en gjeld på totalt 260.000 kr og flere betalingsanmerkninger. Til stor overraskelse for økonom Hallgeir Kvadsheim og den 50-årige psykologen Cecilie Lynum som også deltar i programmet, tar tobarnsfaren det hele med knusende ro:

- Uten meg, og uten folk som har inkasso, så vil det ikke finnes inkassobyrå i Norge, sier 27-årige Jeremy i programmet.

I programmet sier 27-åringen at han selv faktisk ikke synes det er så ille, hvilket både overrasker og provoserer økonom Hallgeir Kvadsheim. 

Dagbladet har vært i dialog med Jeremy, hvor han forteller at han setter pris på hjelpen, og at han nå har bedre kontroll på økonomien. Siden programmet ble laget har han heller ikke kjøpt seg noen nye par sko.

Les også: 2-årig norsk gutt døde av heroinerstatning - foreldrene er tiltalt for drap