35 år gammelt bilde av verdensstjernen går viralt: Kjenner du ham igjen?

03/05/2022 12:22

Emma Sletta

Gossip
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Han har nettopp hatt bursdag og fortsetter å være konstant aktuell i nye filmer.

En tidligere profesjonell bryter, som klarte å ha en vellykket karriere i filmverdenen.

Senest har han spilt i store Blockbusters som 'Red Notice' sammen med Ryan Reynolds og Disney's Jungle Cruise.

Selvfølgelig er det Dwayne 'The Rock' Johnson i spørsmålet.

Den verdenskjente skuespilleren og den tidligere bryteren har også prøvd seg som sanger, foreleser, forretningsmann og mye mer, og i går (2. mai) ble han 50 år gammel.

I den forbindelse dukket det opp et 35 år gammelt bilde av skuespilleren, som tidligere har blomstret på sosiale medier.

Foto: Twitter

På bildet er 'The Rock' 15 år gammel, og tidligere har den blitt delt vidt og bredt på sosiale medier, fordi folk er målløse på hvor stor og muskuløs han er bare 15 år gammel.

Den tidligere bryteren er også kjent for sine enorme muskler, noe som bidro til hans nesten 20 år lange brytingskarriere, hvorfra han har navnet 'The Rock' (ed. The Rock).

I tillegg har mannen en kampvekt på 118 kilo og er nesten to meter høy.

Han har tidligere demonstrert kreften i musklene under innspillingen av «Red Notice» da han delte et innlegg på Instagram der han forklarte at han måtte rive porten til oppkjørselen av hengslene med bare nevene fordi det ikke gadd å åpne og han var i ferd med å komme for sent til filming.

«[...] Vi opplevde et strømbrudd [...], noe som førte til at porten min ikke åpnet seg. [Jeg] tok noen telefoner [...], men jeg hadde ikke 45 minutter å vente på. På dette tidspunktet visste jeg at jeg hadde hundrevis av produksjonsansatte som ventet [...]. Så jeg gjorde det jeg måtte gjøre», skrev verdensstjernen den gang i et innlegg på sosiale medier.

"Jeg dyttet, trakk og rev porten helt av. Rev den ned fra murveggen, brøt stålet og kastet det på gresset. Sikkerhetsteamet mitt var i stand til å møte teknikeren og sveiserne omtrent en time senere - og de var tydeligvis 'like deler forvirret og redd' [le emoji]. Ikke mitt fineste øyeblikk, men jeg måtte på jobb."