Alexandra Joner avslører: Første gang på ti år

06/01/2024 07:00

Emma

Gossip
Foto: NTB
Foto: NTB
Alexandra Joner kommer med en avsløring.

Nylig gjestet TV-profil og influenser, Alexandra Joner (33), podkasten «Drivkraft» på NRK.

Der lettet hun på sløret om hvordan den første julefeiringen uten ekskjæresten Runar Vatne (49) blir.

Det skriver Se og Hør om.

Vatne og Joner gikk som kjent fra hverandre tidligere i år, etter å ha vært sammen i hele ti år.

Når man går gjennom et samlivsbrudd så er det naturlig at mange tradisjoner endrer seg, og at høytidene ser annerledes ut enn de har gjort tidligere.

Feirer med mamma

I podkasten forteller «Skal vi danse»-vinneren at det er tilfellet for hennes julefeiring. Hun forteller at det rett og slett er litt rart med julen i år, fordi hun har pleid å feire sammen med Vatne.

Derfor skal hun i år gjøre det på en litt annen måte.

- Jeg reiser ikke hjem, men jeg feirer jul nå sånn som jeg gjorde da jeg var 13 - med bestevenninnen min og moren hennes, min mor og meg, forteller 33-åringen, og legger til:

- Det er veldig hyggelig, men så er det også litt rart. Det er liksom jeg som har stått for julemiddagen de siste årene. Det er litt rart nå å ikke være «husmor», nå kommer jeg bare til å ligge på sofaen i en eller annen julepysj, ler hun.

En realitysjekk

At det ble skrevet så mye om bruddet som det gjorde innrømmer hun at var vanskelig. Hun erkjenner at hun opplevde å ikke ha kontroll på situasjonen, og at det føltes merkelig på hjemmebane da nyheten tapetserte avisforsidene.

- Det var veldig rart, og en form for realitysjekk. Når alle andre fikk vite det også ble det bare veldig virkelig.

Joner forklarer at det var en form for terapi å snakke om bruddet i sin egen podkast «Not Your Babe».

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.