Anders Hoff med avsløring: Derfor holder Skal vi danse-profilen familielivet privat

26/10/2023 20:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: TV 2/NTB
Foto: TV 2/NTB
Anders Hoff avslører hvorfor han holder familielivet privat.

Anders Hoff ble nok kjent for de fleste gjennom humorgruppen «Raske menn», og har ledet «Skal vi danse» siden 2017, mens Helene Olafsen er tidligere snøbrettkjører og leder sin andre sesong.

Helene Olafsen var selv med i «Skal vi danse» i 2017 hvor hun vant sammen med sin dansepartner, nå samboer og kjæreste, Jørgen Nilsen (33). 

Etter «Skal vi danse» oppstod det søt musikk mellom duoen – i dag har de barna Louie (3) og Lilli (1) sammen.

Siden begge to medvirker i årets «Skal vi danse»-sesong er det ikke vanskelig å forstå at kabalen har vært vanskelig å legge opp for paret. Nilsen er nå ute av programmet så kabalen har nok blitt enklere. 

Til Nettavisen erkjente hun tidligere denne måneden at det ikke går opp.

Les mere om det herunder:

Anders Hoff på sin side har valgt å holde familielivet sitt mer privat enn programleder-makkeren. 

Generelt uttaler han seg ytterst sjelden om privatlivet sitt. Det valget er bevisst, innrømmer han til Nettavisen

– Jeg liker å komme hjem og kunne koble helt av. Så det er et valg jeg har tatt for min egen del. 

På privaten er han gift med skuespiller og musikalartist Anette Amelia Hoff Larsen (40), som han har datteren Alba (10) sammen med. 

– Jeg er ikke så aktiv på sosiale medier, så jeg er jo litt gammeldags. Kanskje litt uinteressant. Jeg deler verken opp- eller nedturer, så da blir det kanskje ikke så interessant, svarer han på spørsmål på hvorfor han deler så lite på Instagram. 

Når han først er hjemme vil han bruke tid på familien, men han har imidlertid ikke lagt skjul på at det går mye i «Skal vi danse»-prat hjemme.

– Jeg er nok ikke så flink til å stå i det andre kjendiser kanskje klarer å stå i. Så jeg har funnet ut at for at jeg skal ha det bra, så må jeg gjøre det for min egen del, sier han til avisen om valget om å være mer privat, sier han til avisen.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.