Angriper de kongelige: - Ser dere virkelig ikke problemet?

06/12/2017 18:15

Anniken Hauge

Gossip
En journalist kommer nå med kraftig kritikk av det kommende britiske bryllupet.

Hele verden har i det siste hyllet forlovelsen mellom engelske prins Harry og hans amerikanske kjæreste Meghan Markle. 

Allikevel er det ikke alle som er like begeistret for det kommende bryllupet. Én av de er den australske journalisten Jessie Stephens, som har skrevet et kritisk innlegg om det kommende bryllupet på kvinnesiden Mamamia.

Hun mener at det mangler et kritisk syn på det kommende bryllupet, som ble annonsert i forrige uke. Glansbildet som blir tegnet av allverdens medier, setter et alvorlig problem i skyggen, mener Jessie Stephens.

For mens vi er opptatte med å hylle prins Harry og Meghan Markle, glemmer vi så hvem som faktisk kommer til å betale for hele festen? Innbyggernes skattepenger, mener hun. 

Ifølge journalisten kommer det kommende bryllupet til å koste mer enn 400 millioner kroner. Bare brudekjolen koster rundt 4 millioner, og for så mye penger kunne man brødfødt en stor del av verdens fattigste mennesker. Hun mener samtidig at en stor del av verdens befolkning sulter nettopp på grunn av det engelske monarkiet.

Når vi hyller den engelske kongefamilien, støtter vi samtidig en familie med en anslått verdi på flere milliarder kroner. For så mye penger kunne man kommet landets hjemløse til livs, ansette mer enn 16.000 syepleiere eller gitt mat til en million mennesker, skriver hun.

Prins Joachim avviser onde rykter mot sin far

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.