Avslørende: Her er den virkelige grunnen til at Meghan ikke var der

08/05/2023 17:50

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det skal ha vært en helt spesiell grunn til at Meghan ikke var til stede under kroningen lørdag.

Meghan Markle gjorde en søt gest til sønnen prins Archie på 4-årsdagen hans, da kilder hevdet å avsløre den virkelige grunnen til at hun ikke deltok på kongens kroning lørdag.

Meghan var ikke i London da hun ble værende i familiens luksushjem i Montecito, California, til prins Archies bursdag, da bestefar prins Harry besøkte London.

Kilder nær familien bekreftet at Meghan laget en helt spesiell sitronkake til Archie, og brukte frukt fra hagen deres i huset for 11 millioner pund.

En kilde har sagt at Meghan følte det ville vært «uautentisk» å delta på den historiske begivenheten i Westminster Abbey.

Det skriver Mirror.

Kilden hevdet at Meghan "ble hjemme for å feire Archies bursdag fordi hun følte at det ville være illegitimt å gjøre noe annet".

- Hun ønsket å minimere dramatikken, la kilden til.

Noen rapporter antyder at Harry og faren var i kontakt i forkant av den store dagen, og det har vært forsøk på å rydde luften, men monarken sies å "forstå" Meghans fravær.

Meghan arrangerte en "uformell" bursdagsfest for Archie, og den unge prinsen fikk selskap av sin yngre søster prinsesse Lilibet.

Harrys tid på britisk jord i helgen var flyktig, og lynturen varte i mindre enn 24 timer.

British Airways flyvertinner bekreftet at Harry hadde vært på flyet som landet i USA kort tid etter kroningen, men sa at de ikke fikk lov til å diskutere detaljene i turen, noe som er forståelig.

Under gudstjenesten lo og spøkte Harry med Edoardo Mapelli Mozzi, ektefellen til fetteren prinsesse Beatrice, og hilste også på noen andre gjester ved å nikke og smile til dem.

Alt i alt ser det ut til at det store dramaet ikke materialiserte seg.