Avslørt: Diana gjemte hemmelighet fra prins Charles

08/11/2021 10:53

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå har det blitt avslørt at prinsesse Diana skjulte en stor hemmelighet for prins Charles under deres stormfulle ekteskap.

Mye har blitt skrevet om prins Charles og prinsesse Dianas ekteskap. Arvingen til tronen og hans kjære møttes i 1977, men det var noen få år senere at vennskapet deres utviklet seg i en romantisk retning.

Prins Charles fridde til Diana i februar 1981, og enda senere samme år gikk de hver for seg inn i St Paul's Cathedral i den engelske hovedstaden London, men gikk derfra sammen som ektefolk.

Ekteskapet ble imidlertid ikke en dans på roser. Kritikere har sagt at paret ikke passet sammen, akkurat som aldersforskjellen på 13 også antas å ha spilt en rolle i ekteskapsforliset.

Det er imidlertid sikkert at 11 år etter at de hadde sagt ja til hverandre i kirken, gikk den britiske statsministeren John Major foran det engelske parlamentet og kunngjorde at prins Charles og prinsesse Diana ville bli separert.

Da hadde de to sønner. Prins William og prins Harry, som for tiden er 2. og 3. i arverekken til den britiske tronen.

Siden da har det imidlertid blitt avslørt at prins Diana holdt en hemmelighet om en av guttene for seg selv da hun visste at sannheten ville skuffe prins Charles.

Ville ikke fortelle sannheten

Det er mediet Cheat Sheet som forteller historien, som har dukket opp i boken Diana: Her True Story. Boken har vært på markedet i noen år, faktisk siden den først ble utgitt i 1992.

Siden parets første sønn - prins William - ble født i 1982, hadde paret planlagt at de skulle få et nytt barn. Nå som de hadde en sønn, håpet prins Charles at den neste ville være en jente. Men som de fleste vet, er det ikke så lett å planlegge, selv ikke for kongelige.

Men da det var på tide at barn nummer to kom til verden, visste prinsesse Diana at hun ville skuffe Charles. Det sier hun i boken.

«Jeg visste det ville bli en gutt, for jeg så det på en skanning. Charles ville ha to barn, og han ville ha en jente. Jeg visste det kom til å bli en gutt, men jeg sa det ikke», sier prinsesse Diana.

Da parets andre barn - prins Harry - kom til verden, kunne ikke faren skjule sin skuffelse over at prinsen ikke var en prinsesse.

"Jeg var så skuffet - vi trodde det ville bli en jente," fortalte prins Charles til sin svigermor, som også var til stede. Ifølge boken fikk det prinsesse Diana til å reagere raskt og skarpt.

"Du bør innse at du er heldig fordi du har fått et barn som er født normalt"