Bella Hadid innrømmer: Vært edru i nesten et år

29/07/2023 19:30

Mikkel Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den amerikanske supermodellen er en edru kvinne og har ikke rørt alkohol på nesten ett år.

Den britiske modellen Cara Delevingne har snakket åpent og ærlig om hvordan hun gikk inn i den nøkterne perioden av livet sitt ved å legge alkohol og narkotika på hylla, og det er ting som tyder på at medmodellen Bella Hadid (26) har valgt å følge hennes eksempel.

Tirsdag delte Victoria's Secret-divaen et innlegg med sine over 59,2 millioner følgere. Instagram-følgere der hun avslører at hun har vært edru i månedsvis.

– Jeg har vært alkoholfri i snart ti måneder, skriver hun i innlegget.

Det har fått fans og følgere til å sende massevis av gratulasjoner til den amerikanske skjønnheten, som sjekket inn på et rehabiliteringssenter tidligere denne måneden.

- Jeg har drukket mye. Jeg elsket alkohol, men det kom til det punktet at jeg avlyste kvelder fordi jeg følte at jeg ikke ville være i stand til å kontrollere meg selv. Jeg visste at dette ikke var en bærekraftig livsstil for meg, sa Hadid tidligere til fansen.

Derfor er det også mange av hennes Insta-følgere som skriver at de savner henne og at de håper at hun snart blir frisk.

Ifølge In Touch Weekly måtte Hadid også sjekke inn på rehabilitering for å finne indre ro.

Hun blir ofte "overveldet av sin berømmelse", og tross alt er det ingenting som kan bringe deg tilbake til jorden som en tur til rehabilitering.

I sitt forsøk på å slutte å drikke alkohol har Bella Hadid også vært med på å lansere en rekke alkoholfrie drikker fra Kin Euphorics.

Det er imidlertid ikke et merke for de som mangler penger på kontoen. En enkelt boks av den såkalte "funksjonsdrikken" koster fra 39 dollar.