Bradley Cooper hånet etter gråtende intervju

03/03/2024 19:00

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den amerikanske filmstjernen blir grundig latterliggjort etter bisarre og tårevåte øyeblikk.

Internett kan være et brutalt sted – og Bradley Cooper må nå forsone seg med det.

Den 49 år gamle amerikanske filmstjernen blir for tiden hånet massivt på sosiale medier etter et intervju der han gråt over den avdøde komponisten Leonard Bernstein.

Det skriver Page Six.

Ifølge amerikanske medier er dette et gammelt intervju fra desember som har dukket opp igjen og nå har gått viralt.

I intervjuet blir Bradley Cooper spurt om han savner komponisten, hvorpå skuespilleren svarer «Oh yeah», før tårene begynner å trille nedover kinnene hans.

Ved første øyekast virker det som et rørende øyeblikk - til du husker at Bradley Cooper faktisk aldri har møtt Leonard Bernstein, som døde i 1990.

Den eneste forbindelsen filmstjernen har med komponisten er at han spiller ham i den Oscar-nominerte filmen "Maestro", og det er derfor mange ikke forstår hvorfor Bradley Cooper savner ham så mye at han bryter ut i gråt og snakker om ham.

Se øyeblikket nedenfor:

Sosiale medier har strømmet inn med kommentarer fra folk som synes Bradley Coopers reaksjon er for tå-curdling. Spesielt siden han faktisk sitter ved siden av Leonard Bernsteins tre voksne barn under intervjuet.

"Det er faktisk galskap å si," skrev en sjokkert bruker på TikTok til videoen, som har gått viralt de siste dagene.

– Bradley Cooper er en idiot. Ikke engang Bernsteins barn var så emosjonelle, sier en annen, mens en tredje påpeker at Bradley Cooper var 15 år gammel da komponisten døde.

"Han savner ham ikke," sa brukeren.

Bradley Cooper har i skrivende stund ikke kommentert hånen av ham på sosiale medier.